Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Külföldi hírek


kulfoldihir.gif (5 KB)Ami jelenleg történik vagy történhet a világban, esetleg már meg is történt.

Módosítva 2022.02.14

Orbán „a kínai államkapitalizmushoz hasonló gazdasági modellt” épít Magyarországon

És ezt csak most kell megtudnom? Micsoda szakértelem! Mióta is mondom ezt nektek? Biztos, hogy ez így alkotmányosan demokratikus? Ja, nem, sőt, bár konkrétan teljesen mindegy. Királyság. Pénteken a Szabad Európa közölt részletes, több forrás elbeszélése alapján készült cikket Orbán Viktor kötcsei pikniken elmondott beszédéről.

A német belügyminiszter szerint nem lehet több joguk azoknak, akik beoltatják magukat a koronavírus ellen

Ajaj, még a szavazópogárok közt is különbség lehetne? Nem csak bótba, dógozni, de még szavazni sem mehetsz, tankóni..., ajvé, ebből ölészet köll legyen és lássuk be, kell is! Horst Seehofer úgy látja: az oltásnak önkéntesnek kell maradnia, az állam pedig nem gyámkodhat a polgárok felett.

Az igazi Donald Trump most megismerhető

Jó cikk! Nyomon követem az elcsalt választásokat, mert mind el van, volt csalva. Az itteniek is. Ha ez most bukik, minden bukik. Ez is volt a célja. Biden nem elnök. Trump sem az. Erre varjál gombát! Itt az idő, hogy mindenki lépéseket tegyen, hogy megértse, hogy mit is csinál Donald Trump, és (kisilabizálja) rájöjjön a többértelműségére annak, ahogyan cselekszik. Az ellentmondásos elnöknek sokkal pontosabb célkitűzése van, mint azt bárki is gondolná, úgy a külügyekkel kapcsolatban, mint a belügyekkel kapcsolatban is, de mivel ahhoz, hogy elérje céljait, hatalmon kell maradni, sőt mi több, életben kell maradnia, a stratégiája annyira kifinomult, hogy majdnem senki sem látja át. A fő célja annyira ambiciózus, hogy véletlenszerű elliptikus pályát kell követnie A pontból B-be, olyan nyomvonalat használva, amely félrevezeti az embereket attól, hogy megértsék az elnököt. Beleértve a legtöbb független újságírót és az ún. alternatív elemzőket is, de még a nyugati fővonalas hamis hír médiumokat és a társadalom nagy részét is.

Az amerikai-orosz háború ukrajnai hadszintere és a küszöbön álló új gazdasági világrend

– interjú Szergej Glazyevvel, Putyin volt főtanácsadójával (I. rész) A magyar nyelvű fösodratú médiában – ahogy a koviddal kapcsolatban is megszokhattuk -, az orosz-ukrán háborúról szinte minden esetben félretájékoztató és manipulált információk jelennek meg. Ha valaki kiegyensúlyozott tájékoztatásra vágyik, hosszas nyomozást kell folytatnia az internetes alternatív forrásokban arra vonatkozóan, hogy megismerje a másik fél, az orosz oldal álláspontját. Ebben szeretnénk most segíteni azzal, hogy az Erdély.ma portálon magyar nyelven közöljük Szergej Glazyevnek, az Orosz Tudományos Akadémia tagjának, Putyin elnök volt főtanácsadójának interjúját. A kiemelkedően fontos beszélgetés szövegét angol nyelvről Dér Imre fordította és Tallián Hedvig ellenőrizte.

Gaza

A Hamász vezette izraeli katonai támaszpontok és kibucok elleni meglepetésszerű támadás után több mint egy héttel kiadott fehér könyvben a Nemzetbiztonsági és Cionista Stratégia Intézete felvázolta „a Gáza teljes lakosságának Egyiptomban történő letelepítésének és esetleges rehabilitációjának tervét”. az „egyedülálló és ritka lehetőség az egész Gázai övezet evakuálására”, amelyet az ostromlott tengerparti enklávé elleni legutóbbi izraeli támadás nyújtott.

USA "rend kívüli áll a potok" Biden-Putyin csevej után

Azt írják, Biden felhívta Putyint, most meg azt kéri a kongresszustól, vezessenek be rendkívüli állapotokat az USA-ban Oroszországgal összefüggésben. Állítólag...1962 óta a kubai eset kapcsán ilyen nem is volt. Remélem ebből világok háborúja lesz végre és nagyon gyorsan. Nincs mire várni! Had durranjon! https://topwar.ru/182026-posle-telefo...-ssha.html

Az önellátás felszámolása

Nos, alakulnak a dolgok szépen, kezdik látványosan felszámolni az önellátásra berendezkedett csoportokat.
Egy amish farmer hatósági ellehetetlenítéséről van szó a videóban. Az amishok híresen kívül élnek a rendszeren, gyakorlatilg teljes önellátásban. Természetesen ahogyan haladunk az NWO felé, ezek a valóban önellátó gazdaságok lesznek az állam célpontjai, amik ellen totális támadást fognak intézni.
1. LINK - Magyar fordítás 2. LINK - Magyar fordítás 3. LINK - Magyar fordítás

Meghalt az ukrán belügyminiszter a kijevi helikopterbalesetben

Akkor ez most már a tisztogatás? Majd mikor az itteni "teljes belügyi maffia" - ahogy az ismerősöm fogalmaz - lesz megröptetve bíróstól, ügyészestől...cionista módon, lehet csodálkozni. Katczinky csak kicsiben. A gyerekek voltak a ráadás? Holokauszt-gyanús a légkör. Egy óvoda és egy lakóépület közelében csapódott a földbe egy helikopter szerda reggel Brovariban, Kijev egyik külvárosában – írja az MTI. “A tragédia idején gyerekek és óvónők voltak az intézményben, de mostanra mindenkit kimenekítettünk” – közölte Olekszij Kuleba, Kijev megye kormányzója.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése