Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Tanácsadás


tanacsadas.gif (5 KB)- Elsõ tanács: Gondolkodj kreatívan!

Módosítva 2022.09.28

„Németh Frigyes vagyok, a cserháti terrorista” – Riport a Kárpát-medence utolsó vademberéről

Ott vettek célba lézer-frézerrel (vagy mivel) múlt év augusztusában. A "túlélés picológiájáról beszéltem Tengu meghívására. Fura elképzeléseim vannak, de nem kevésbé, mint Frigyesnek. Szép riport. Sokak menekülnének már, de nem tudnak. Érik a dió. Nem gondolom, hogy a véletlen műve ez a riport. Egy véletlennek köszönhetően megismertem a Kárpát-medence utolsó vademberét, akivel heteken át rögzítettem beszélgetéseimet. Ezekből az ülésekből készült ez a riport, amelyben a modern kori vízözönről, a nagy blackoutról és az arra való felkészülésről, a bárkaépítésről értekezik a magyar prepperszakma veteránja, a Hegyek őrzője. Azaz: minden, amit tudni akartál a világvégéről, csak nem merted megkérdezni.

 Már az se baj, ha az egész világ megtudja...

Az új Omikron vakcináról közzétett tanulmány után a Pfizer véletlenül bebizonyította, hogy az eredeti COVID vakcina tönkreteszi az immunrendszertEgy oltásellenes vakcinát adtak el nekünk vakcinaként.A hivatalos kormányzati és Pfizer statisztikák azt mutatják, hogy a Pfizer "régi" COVID injekciója naponta több mint 1%-kal rombolja az immunrendszert.A Pfizer új kétértékű COVID vakcinájáról most közzétett tanulmány, amelyet úgy terveztek, hogy az eredeti törzs és az Omicron ellen is felvegye a harcot, azt bizonyítja, hogy a régi Covid-19 vakcina hatékonysága már 30 nap után mínusz 44%-os.Ugyanez a tanulmány sajnos azt is bizonyítja, hogy az immunrendszer pusztulása csak rosszabbodik, nem pedig javul.

Posta Imre politikai gyilkosság ellen próbálja biztosítani magát

- Stratégiákról és a politikai gyilkosságok világstruktúrájáról 2009.03.13. 12:55 Molnár F. Árpád Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke Posta Imre, a Köztársasági Őrezred igazmondásért kirúgott szakpszichológusa a Budapest TV-ben hangsúlyozottan beszélt arról, hogy a Moszad ne ölje meg, mert semmiképpen jól nem jöhetnek ki belőle.

Nem kapok levegőt: Posta Imre rendőrségi szakpszichológustól jött ez az úgynevezett elektronikus levél

Felhívás! Minden fajmagyar, antiszociális, munkanélküli, SORSTALAN anarchistának! Mivel következik az utolsó, mindent eldöntő világvége háború és Posta Irma kormányzó úr átveszi a hatalmat, ezért… a mai napon megkezdjük a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya szigorúan titkos szervezését. A jelentkezéseket a doki.bubo@gmail.com (a kormányzó úré) valamint a vargazsolt88@gmail.com (a főkomornyiké) (nem, nem, ő nem az akit a székelyek, csak kovbojkalapos csicskának hívnak) e-mail címekre kérjük, kizárólag tagdíj befizetési ajánlattétellel ellátva megküldeni.

Bayer Zsolt: Talán megérett a világ a pusztulásra 2022. augusztus 15.

Zsótika, hol a retkes gengszter genyában voltál eddig bammeg? - ahogy az ismerősömet izézem rád nézve? Igen, nem talán, egészen biztosan és sokat tettetek érte, hogy így legyen. Nincs hová bújni a hírek elől. Nincs hová bújni a világ elől. Nincs hová bújni önmagunk elől. Nincs hová bújni illúzióveszté­seink, kijózanodásaink elől. Csak egy nap, találomra: 43 ezer orosz katona esett el Ukrajnában. 17 ezer ukrán menekült egyetlen nap alatt. A brit hírszerzés szerint meggyengítették az oroszok pozícióit az ukránok támadásai a Dnyeper hídjai ellen.

POSTA IMRE IDEGES 2010. április 11.

Így, a világbéka mai meditációja előtt folytatólagos vádbeszéd-taglalás keretében had tagadom meg régi tagadásaimat. Ez volnék? Tényleg? Ilyen? Na most akkor hogyan is állunk így 12 év távlatából? Ideges vagyok? Szerintem mára ez igen jellemző "kórtünet" a kor-felismeréssel járó mellékhatás. De most akkor ha cionista vagyok, nem értem, hogy lehetek antiszemita kategória? Össze vagyok Szaharovadva, mint az "időjárás", vagy mint bármi, ami eddig még úgy tűnhetett, hogy nem, oszt, de! Fiam mondja reggel, infó. Kifigytak a szszm-i kutak a naftából. POSTA IMRE POSTÁZZA A JEHUDÁK BETEGES ÜZENETEIT Posta Imre az ideges, izgága fajtából való, tehát nem magyar. Kérdezhetnénk tőle, hogy akkor mi a fenének üti bele az orrát magyar ügyekbe?

Lendvai miért nem a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya ellen fröcsög? 2010/03/04

De régen volt, szinte felüdülés olvasni, főleg a komment-szekciót. Dohán most mit gondolhat, hogy voltunk börtönben is és a hatalom végre ki akar nyírni? Hol van a "jobbikja"? A "balik" mellett? Bolond ez a világ, mondom már rég. A kommenteket is felpakoljam, ahogy a lábam? Hol a söröm? Ja, nem is iszom. Nekem van egy nagyon egyszerű módszerem annak a megállapítására, hogy kivel érdemes együttműködnöm. Mindig ezt használom „lakmusz próbaként”. Körülnézek, hogy kiket gyűlölnek az ellenségeim, kiket akarnak megsemmisíteni, és azokkal keresek kapcsolatot, azokat támogatom.

Nem pandémia, hanem megszervezett biológiai világháború a COVID19?

De jó, hogy valaki fordította. Ma olvastam a macihírek hivatalos kiadásában, hogy Chavez elnököt is ezzel a cuccal rákosították el. Kezdik teregeti az mRNS témát is, persze ettől még hülyeség, főleg ha orosz katonák, tudósok mondják. Oroszország bizonyítékokra hivatkozik arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok hozta létre a COVID-19-et, a majomhimlőt és a rákkal megfertőző gyógyszereket

Az USA figyelmeztet: az új biofegyverek konkrét embereket céloznak

Ajvé, micsoda córesz van! Aztán csak csepegtetik, hogy a "tesztek" genetikai anyagminta-gyűjtésre" voltak jók és a "covidolás" már maga a "biofegyver" és a "vakcinázás" a bináris komponense? Ukrajnai biolaborok? Hm? Itt, izraelisztán hátsóban is van belőlük...hullunk, mint a legyek, hogy ne legyen legyünk? Az Egyesült Államok, megerősítve az orosz tisztviselők régóta hangoztatott aggodalmait, óva intett mindenkit a DNS-tesztek használatától. A DNS tesztelés során gyűjtött biomintákat ugyanis eladhatják és felhasználhatják olyan biofegyverek kifejlesztésére, amelyek kifejezetten bizonyos csoportokat vagy éppen egyéneket céloznak, állítják az amerikai törvényhozók.

Lengyel jelentés: Több mint másfél millió ukránt deportáltak orosz táborokba

Na, figyelem, itt is ilyesmi lesz, csak kicsit pattogósabban. Innen is próbálnak majd megpattani akiknek vajas a füle, vagy túl maceszos a szája, aki meg marad az új sor, új bekezdés. Mondtam, a "kommunizmus" kutya faxa volt ahhoz képest, ami most gyün! Csak gyünne már! A lengyel titkosszolgálat szerint az ukrán civileket átvilágítja az FSZB, gyanú esetén megkínozzák őket és egy politikai kirakatperekben a bíróság elé kerülhetnek.

Országos főrabbi Orbán beszédére: Egyetlen faj él e földön, a Homo Sapiens Sapiens

Hááát, kezd ökörvonalazódni a szolgálatok miért hekkeltették meg a Blahán a "zsidózó hangszórót". Lassan lesz Talmud felolvasás is a "kiválasztottságról" és kiderül, hogy vannak az "egyenlőbbek"...érdekes ez, nem? Frőlich majdnem osztálytársam lett a pszihológia tanszékleten, de mikor megjelent, megállt a kipa a levegőben és gyorsan megoldották, hogy tán mégsem kéne. Kár, azóta tán összemelegedhettünk volna és lehetnék fősekrestyése valamelyik pénzmosodájá-lyukban, mondjuk Hadügyminisztériumnak álcázva..., de Orbán, hogy ilyent mondott, az felháborító. Nem is értem! Magyart már itt csak a szennyvízből lehet némiképp kimutatni, a többi meg már..."politika". Egyébként ma reggelt nálam a Startlap ezt hozta vezető hírként. Ugyan mi a szándék?

Orbán: Nem akarunk kevertfajúvá válni!

Ajvé és córesz, azért az ismerősöm szerint akkor is érdemes megnézni mit hazudik, ha a psziciáter és a parajnás ügyészség nem mond rá semmit, de hát ez itt kérem nyílt öngyűlölet, érdekes egy skizofenomenon. Nyugi van az a háború elkerülhetetlen és a tisztogatás nagyon is szükségszerű. A "kevertfajúsággal" meg majd csak kezd valamit a rasszizmus és extremizmus-elleni hivatal, vagyis a GESTAPO. Orbán Viktor: A háborúk és veszélyek évtizedét éljük

Mi történne, ha Putyin megtámadná Magyarországot?

Az ismerősöm szerint , persze csakis teoretikusan az üdvözlő beszédeket követően a magyar kormány hazautazna Telavivba, hacsak a szerbek nem gondolják másképpen...és az az itt még vegetáló pár magyar a megszűrést követően csatlakozna a HUN-szkta Szövetséghez. Satöbbi... Nincs reális esély egy közvetlen konfliktusra Oroszországgal szemben, azonban elméleti, így jogi és katonai eljárásrend, forgatókönyv természetesen létezik arra, hogy mi a teendő, ha Magyarországot megtámadják. Mutatjuk!

Nem csak a butákat képesek átverni a konteós influenszerek

Krékó a Political Capitals Kft "titkoszosszolgálatilag" összetákolt kreálmánya lehet, mint "politikai pszichológiai tejbetök.., de nekem nagyon bizalomgerjesztő, hogy szabadkőműves gyíkemberek hivatalból, jó pízért, hogyan vezetik tudományosan megalapozottan félre a közjószágokat. Én nekik szurkolok, mert egyre szarabbul áll a széná-lyuk. A koronavírus-járvány megjelenésével egyre nagyobb figyelmet kapnak az összeesküvés-elméletek – leginkább azért, mert szem előtt vannak, és közvetlenül emberéletekbe kerülhet a terjedésük. A konteók nem most élik először a virágkorukat, áltudományok mindig is léteztek, elég csak a lúgosító diétára vagy a homeopátiára gondolni. Hogyan terjedhetnek ilyen egyértelműen hamis elképzelések, és találhatnak milliós követőtáborra? Mi ment félre a Covid-19 alatt? Mekkora szerepe volt ebben a tudósoknak, orvosoknak, magának a tudománynak? Krekó Péter szociálpszichológussal és Falyuna Nóra nyelvésszel beszélgettünk, akik Sarlatánok kora című könyvükben próbálnak választ adni a konteókkal kapcsolatos legégetőbb kérdésekre.

Megindokolta Volodimir Zelenszkij, miért menesztett két vezető tisztviselőt is

Ajvé és córesz és ez vár a "mogyorók" haveri köreire is, azt mondja a leköszönő nagykövet. Gyerekek, micsoda tisztogatás lesz itt még- az ismerősöm szerint, ha a hazaárulást sikerül végre definiálni, vagyis, kinek a hazáját árulja ki? Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a nemzetbiztonsági szolgálat és az ukrán főügyész vasárnap esti váratlan menesztése után elmondta, azért volt szükség a lépésre, mert mindkét tisztviselő hivatalának alkalmazottai között felmerült a hazaárulás gyanúja.

Honvédelmi miniszter: Senki nem beszél arról, hogy a dolgok rosszra is fordulhatnak

Nos, szerintem értiTEKtikezt! De volt valaki, aki most lábbilinccsel kilincsel! Szóval akkor mikor lesz sorozás, vagy teljes ellehetetlenítés, hogy csak katonaként lehessen megélni, mint pl. Indiában...de ez demokratikus? Alkotmányos? Az igaz, hogy idegen érdekekért magyar már ne vérezzen, tehát ne vegye a kezébe a fegyvert! Ez ilyen egyszerű.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése