Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Gondolatok


gondolatok.gif (6 KB)

Azok számára akik nem csak a közösségi hálókon nevelkednek.

Módosítva 2022.07.31

Rémálomban ébredni

Az egyik dolog, amire ez a globális ébredés (legalábbis számomra és néhány ismerõsom számára) ráébresztett, az az, hogy mindannyian már jó ideje a pokolban élünk. Nem akarok mások nevében beszélni, de nekem úgy tűnik, hogy a technológiai fejlődés nem igazán segített az emberi léleknek.

Új Világ hajnalán

Szia Imre! Tetszik az éleslátásod, az emlékezőtehetséged, a következtető képességed, a bátorságod, a harciasságod, a becsületességed, az igazság szereteted és a másokért érzett felelősségtudatod. Szerintem Te egy Hírhozó vagy ebben az érdekes, izgalmas korban, amelyben élünk. Tetszik, hogy felismered a rosszat a múltban és a jelenben és látsz egy lehetséges rossz jövőt.

Tetszik, vagy nem...ez van

Te: Kitörölt azonnal Szakács Árpád, hogy felhívtam ismét a figyelmét, hogy nem válaszolt neked. Gondolok rátok sokszor...Nem írok, nem jelzek, de gondolok rád sokszor. Igazán, nincs már, amit írjak. Sokat gondolkodtam azon, amikor letiltottatok annyiszor az oldalról, annyira vehemensen képviseltem az álláspontom. Mikor utoljára letiltottatok, kérdeztem, ki a fasz a jásdikisimre? Stb. Mindenki megsértődött.

Víruska 2. éneke

Gondolatok , vélemények és saját véleményem, észrevételeim , valamint tények összefoglalása a koronavírusos pánikkeltésről, és annak lehetséges okairól. Mint korábban írtam „Víruska 1. éneké”-ben, első naptól nem hiszek a koronavírus-járvány súlyosságában.

A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek- újratöltve (2009). Ez volt a terv!

Néha el kell távolodnunk tõlük ahhoz, hogy egészen közelrõl szemlélhessük az eseményeket. Megtörtént és most új benyomásokkal, néhány elemmel gazdagítva látom a teljes kirakóst, amelyet ellenségeink úgy próbálnak összeilleszteni, hogy mi azt észre sem se vehessük. Több elemét ennek a stratégiának már sikerült tetten érni, de most egészült ki olyan lényeges, a teles egész befogadáshoz szükséges elemekkel a képlet, amelyet már le merek írni a minden gondolkodó ember számára, rábízva döntést, hogy képes lesz-e mindezt ember módjára feldolgozni. Pontokba szedem a stratégiai lépéseket, majd pedig megindokolom azokat.

Valami nem hagy békén...

Szervusztok. Igaz, hogy nemrégiben eldöntöttem, hogy "maradva a kaptafánál", nem látva értelmét felesleges vitákba keveredni az itt olvasó és néha hozzá is szóló tagok véleményéhez, a háttértechnikára fogok koncentrálni, ameddig el nem felejtek olyan dolgokat ami ezt is megakadályozza. a gond mindig az volt, ha valaki hülyeségeket beszél, nem bírtam megállni, hogy kitegyem elé a lábam és orra buktassam. Hibáztam.

MIT TERVEZNEK EZEK A "DRÁGA" LÉNYEK?

Kaptam. Már jó néhány nappal ezelőtt, valamikor októberben. Valószínű más is találkozhatott vele. Kicsit vártam és gyűjtöttem össze addig is a "fősodratúban" a híreket, hogy eme (alább olvasható) forgatókönyv fog-e bekövetkezni, a tendenciákat követve. Míg itt is valamely hsz-ben megjelent Dr. Tamasi József videójában is hasonlóan ugyanilyen jellegű dolgokról tesz említést. Nagyjából kronológiai sorrendben van szedve, de kiemeltem egy-két fontosabbat, csak a címet. Linként osztom meg, hogy rákereshető legyen. Dr. Tamasi József videója: Világcirkusz folytatódik Link A hírek: Még évekig velünk maradhat a koronavírus, ha az emberek ennyire ódzkodnak a vakcinától Macron: legalább jövő nyárig együtt kell élnünk a koronavírussal Link Link Link A szlovákok elkezdték a tömeges tesztelést Koronavírus: sportcsarnokból lesz járványkórház, jön a kötelező maszk Horvátországban Link Link Koronavírus: sorra szigorítanak az európai országok Angela Merkel: Nagyon, nagyon nehéz hónapoknak nézünk elébe Link Link Kanada miniszterelnöke kimondta, hogy a koronavírus-járvány egy baromi nagy szívás A koronavírus új mutációja terjed Európában Link Spanyolországban május 9-ig meghosszabbították a szükségállapotot Link Négy hétig szigorú korlátozásokat vezetnek be egész Angliában Jön a második lezárás Ausztriában, komoly korlátozások már keddtől

Ébredjetek honfitársaim! – avagy: Ismét szólott hozzánk a Próféta! 2010/10/03

Viccesnek szánték, "rólam", szatírának..., most ugyan kinek van kedve nevetni rajta? Dr. Szakál hozzászólásai miatt érdemes olvasni! Az alábbi írást egy kedves olvasónktól kaptuk, s jó szívvel ajánljuk figyelmükbe. Az eltelt húsz évben fura, olykor igazi önjelölt megmondó-emberek, jövőlátók és egyéb “szellemi vezérek” tűntek fel hazánk politikai egén. Épp úgy, ahogy színre léptek a ki tudja honnan jövő politikusok, akik közül sokan már húsz éve – szinte bizománynak tekintve – bitorolják pozícióikat, parlamenti, kormányzati vagy egyéb szintű székeiket, helyeiket.

Szia Imre!

A múltkori levelemben írtam, hogy mára elhagytad a hamis, kéretlen, megvezető... illetőket. De sajnos Nem így van, tévedtem... mivel SzVabodnaJaltaH létrehozta az oldaladon az Önfényező, Hazugság szakkört mindabból, amit összeolvasott, ollózott... a neten, azt egyé gyúrva tálalja a nagyérdemű elé... amiből szinte minden is Hazugság, Butaság... semmi Nem úgy, ahogy... de az is Fordítva, Rosszul!

Trump elnök kálváriája

1968-ban Amerika polgárai Richard M. Nixontválasztották elnöküknek. Nagy volt a riadalom a „választottak” körében, de mikor Henry Kissinger Nixontanácsadója lett, akkor megnyugodtak. Röviddel Nixon második megválasztása után kitört a Watergatebotrány, mely az elnök lemondásához vezetett. Kissinger lett a felkent mindenes.

Tárgy: Kedves Posta Imre ....Te patkány féreg! Nem szégyenled magadat! (ez egy rajongói levél)

Ilyen a "tagság" gyerekek. Veletek kell valamit kezdeni és tartani bennetek a mit is.... Ez itt még pár napja judapest hadtest felállítását parancsolta, majd megfenyegetett, hogy parancsmegtagadásért agyon is lőhet. Szerintetek mi a büdös francot lehet veletek kezdeni, ha ez itt pl. debil, de hát ő is egy "közülünk". Az egy dolog, hogy innen Taigetosz lesz, de ettől még tényleg ilyen az átlag.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése