Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Gondolatok


gondolatok.gif (6 KB)

Azok számára akik nem csak a közösségi hálókon nevelkednek.

Módosítva 2020.08.31

Víruska 2. éneke

Gondolatok , vélemények és saját véleményem, észrevételeim , valamint tények összefoglalása a koronavírusos pánikkeltésről, és annak lehetséges okairól. Mint korábban írtam „Víruska 1. éneké”-ben, első naptól nem hiszek a koronavírus-járvány súlyosságában.

Tárgy: Kedves Posta Imre ....Te patkány féreg! Nem szégyenled magadat! (ez egy rajongói levél)

Ilyen a "tagság" gyerekek. Veletek kell valamit kezdeni és tartani bennetek a mit is.... Ez itt még pár napja judapest hadtest felállítását parancsolta, majd megfenyegetett, hogy parancsmegtagadásért agyon is lőhet. Szerintetek mi a büdös francot lehet veletek kezdeni, ha ez itt pl. debil, de hát ő is egy "közülünk". Az egy dolog, hogy innen Taigetosz lesz, de ettől még tényleg ilyen az átlag.

Rémálomban ébredni

Az egyik dolog, amire ez a globális ébredés (legalábbis számomra és néhány ismerõsom számára) ráébresztett, az az, hogy mindannyian már jó ideje a pokolban élünk. Nem akarok mások nevében beszélni, de nekem úgy tűnik, hogy a technológiai fejlődés nem igazán segített az emberi léleknek.

Tetszik, vagy nem...ez van

Te: Kitörölt azonnal Szakács Árpád, hogy felhívtam ismét a figyelmét, hogy nem válaszolt neked. Gondolok rátok sokszor...Nem írok, nem jelzek, de gondolok rád sokszor. Igazán, nincs már, amit írjak. Sokat gondolkodtam azon, amikor letiltottatok annyiszor az oldalról, annyira vehemensen képviseltem az álláspontom. Mikor utoljára letiltottatok, kérdeztem, ki a fasz a jásdikisimre? Stb. Mindenki megsértődött.

Egy szellemes írás év kezdetére

Amiröl írok, még tavaly történt - Ti nagyon gyorsan vénültök, ugye tudjátok? -, hogy itthon takarítottam a lakást és közben énekeltem is... meg dúdoltam, miközben azon agyaltam, hogy mégsem robbant fel a világunk az úr 2023-ik esztendejében, pedig megérdemelte volna sok ember amennyire érdekli őket a saját jövőjük, de végül csak legyintettem rá és megittam egy kávét.

Kedves Imre !

Először is kérlek bocsáss meg,hogy levelemmel zavarlak. Már előre látom,hogy kicsit csapongó,s lehet egyben hosszú is lesz. Nem is tudom,hogy kezdjem. Igazából két fontos dologról lenne szò. Az egyik a vallás/Isten,a másik az úgymond politikai hova tartozás.

Június 4-e

 Vártam... (Június 4.-e margójára) Vártam, nem tudom mire, de most vasárnap vártam valamire. Állítólag ezen a napon történt valami, amiről meg kéne emlékezni. A sors úgy hozta, Debrecenben vártam. Mostanában hetente, kéthetente ugyanott. Ülök a padon a nagy templon előtt, nézegetek körbe, vajon más is vár valamire? Úgy látom nem. Bamba, fagyizgató arcok. Velem szemben két csöves piszkít, okádik maga alá.

A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek- újratöltve (2009). Ez volt a terv!

Néha el kell távolodnunk tõlük ahhoz, hogy egészen közelrõl szemlélhessük az eseményeket. Megtörtént és most új benyomásokkal, néhány elemmel gazdagítva látom a teljes kirakóst, amelyet ellenségeink úgy próbálnak összeilleszteni, hogy mi azt észre sem se vehessük. Több elemét ennek a stratégiának már sikerült tetten érni, de most egészült ki olyan lényeges, a teles egész befogadáshoz szükséges elemekkel a képlet, amelyet már le merek írni a minden gondolkodó ember számára, rábízva döntést, hogy képes lesz-e mindezt ember módjára feldolgozni. Pontokba szedem a stratégiai lépéseket, majd pedig megindokolom azokat.

EMLÉKEZTETÕNEK - Struccok kíméljenek!

Az itt olvasók közül sokan hallottak a Kalergi tervrõl de a "terv" az utóbbi néhány évben turbo-fokozatába lépett. Ez nem fikció hanem tény. Az alábbi írás 2018-ban jelent meg és néhány dolog megváltozott azóta. A legfeltünõbb változás az, hogy a telv megvalósítóit ma már nem a Brüsszeli EU-bábkormányra fogják (õk is mennek a levesbe) hanem nyiltan és pofátlanul, - rivaldafényben sütkérezve -, az egész világot uralma alá hajtani akaró oligarchák egy szervezett csoportja irányítja, az ennek csúcsán élõsködõ "védett nép" leggazdagabb képviselõivel. Ezt a fordúlópontot a COVID megjelenésének idõpontjától számíthatjuk, amikor a tömeggyilkosok kiléptek az árnyékvilágukból.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése