Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Tanácsadás


tanacsadas.gif (5 KB)- Elsõ tanács: Gondolkodj kreatívan!

Módosítva 2022.07.18

Nem csak a butákat képesek átverni a konteós influenszerek

Krékó a Political Capitals Kft "titkoszosszolgálatilag" összetákolt kreálmánya lehet, mint "politikai pszichológiai tejbetök.., de nekem nagyon bizalomgerjesztő, hogy szabadkőműves gyíkemberek hivatalból, jó pízért, hogyan vezetik tudományosan megalapozottan félre a közjószágokat. Én nekik szurkolok, mert egyre szarabbul áll a széná-lyuk. A koronavírus-járvány megjelenésével egyre nagyobb figyelmet kapnak az összeesküvés-elméletek – leginkább azért, mert szem előtt vannak, és közvetlenül emberéletekbe kerülhet a terjedésük. A konteók nem most élik először a virágkorukat, áltudományok mindig is léteztek, elég csak a lúgosító diétára vagy a homeopátiára gondolni. Hogyan terjedhetnek ilyen egyértelműen hamis elképzelések, és találhatnak milliós követőtáborra? Mi ment félre a Covid-19 alatt? Mekkora szerepe volt ebben a tudósoknak, orvosoknak, magának a tudománynak? Krekó Péter szociálpszichológussal és Falyuna Nóra nyelvésszel beszélgettünk, akik Sarlatánok kora című könyvükben próbálnak választ adni a konteókkal kapcsolatos legégetőbb kérdésekre.

A Cabal bukása

Szia Imre! Gerrynek küldtem 2 linket, ami folytatása annak a videónak, amiben a kiszivárogtató a föld alatti bázisok elfoglalásáról szól. Ez aktuális, 2020. áprilisi dátumozású. Kérdeztem érdemes-e betenni? A kiszivárogtató egy blogger nővel beszélget ezekről a dolgokról. Ezekben konkrétumról van szó (Pápa megtért a sátánhoz 60 főpapjával egyetemben, Tom Hanks lelkén 63 gyerek élete szárad. Injekcióval ki is végezték feleségével együtt. Májusban majd bejelentik, hogy a vírus végzett vele. A Fed átadta az aranykészletét és a Vatikánból is elvitték. Bözse mama fogságban és a palota alatti arany is elkobozva. stb...) Lehet, hogy hamar lelkesedem, de szerintem egyéb események is ide vágnak. A Fed-re gondolok. Még Te is jelezted, félig viccesen ugyan, hogy privatizálták. Nálunk ez úgy "gyűrűzött be", hogy a tartalékrátát 0-ra vette az MNB és ez történt a többi országban is. Ez nagy dolog és sohasem volt így. A háttérhatalom mindig ölt, ha a "pénzéhez" nyúlt valaki. Az eddigi infók szerint a vírus egyáltalán nem olyan veszélyes, mint ahogy beállítják. Szerintem eleve szándékosan van így. Feltételezem azért, hogy ne ártson, de mégis ki lehessen a rendkívüli kormányzást hirdetni, mert annak bevezetésével kiiktathatók lehetnek bizonyos elemek.( Ezt persze akár ránk is vonatkoztathatják.) Csalással jutottak a hatalomra, egy kis csellel a fagyi visszanyal. Szerintem szenzációs ötlet, így kiiktatni őket. A videóban van szó arról is hogy hibrid kísérletek is folytak a föld alatti bázisokban, a Fehér Ház alattiban is. Disznó fejű gyerekeket is létrehoztak, akiket végül is a parkban temettek el. Erről láttunk képeket is, hogy nagy gödör és egymás tetején koporsók, amiket géppel dolgoznak be a földbe, ezt mind New Yorkban. Ott parkol egy hatalmas kórház hajó a Hudson folyón és különleges katonaság vigyázza. Ide hordák a megmentett, beteg gyerekeket. A hosszabb videóban, az elején egy Fehér Házi fejléces dokumentumot mutat be a kiszivárogtató, amiben Merkelről van szó, ami 2020. ápr.20. keltezésű (vagyis napjainkból való). A levél angolul van, az nem lett fordítva, de említés van benne a Yalta2-ről és arról hogy Merkel Hitler lánya, (rokona). Ha Tom Hanks és felesége Rita halálhírét bejelentik, akkor elég nagy eséllyel igaz lehet, hogy elkezdték az elit kifüstölését. A végeredmény változhat, menet közben kaphatunk komolyabb vírust vagy egyebet. Szerintem az amerikai űrrepülőgép sem véletlenül lesz a napokban indítva. Pár dolgot le kell takarítani ott fönt. Én látok esélyt a hírek valódiságára. Gerry szkeptikus, hozzád küldött. Üdv- Asum Itt vannak a linkek: https://www.youtube.com/watch?v=AQraG...QraGtIRltY https://www.youtube.com/watch?v=wl5C3...mp;index=7

Párbeszédet a járványkezelésről!

VALÓDI PÁRBESZÉDET A JÁRVÁNYKEZELÉSRŐL! 2020-21, de talán a következő évek, évtizedek legfontosabb kérdése, hogy mennyiben voltak hatékonyak, indokoltak és helyesek a járványra adott válaszok. Egy betegség is lehet veszélyes, azonban egy félrekezelt járvány a teljes társadalom számára okozhat alapvető és sok esetben visszafordíthatatlan károkat.

Az orosz állami televízió szerint elkezdődött a harmadik világháború

Na végre, erre a hírre vártam, bár még mindig nem szórják a zatomot sem, de ha szerencsénk lesz, csak elszabullah a zösszes apókalopszis lovag! Na jó, vicceltem, mert egyébként kamu az egész. Putyin élt, él és élni fog! Viktorakirály. Lya, én meg hülye vagyok....beeee! A Kreml ukrajnai „különleges hadművelete” véget ért, és megkezdődött a harmadik világháború – állította az orosz állami tévé egyik műsorvezetője.

POSTA IMRE IDEGES 2010. április 11.

Így, a világbéka mai meditációja előtt folytatólagos vádbeszéd-taglalás keretében had tagadom meg régi tagadásaimat. Ez volnék? Tényleg? Ilyen? Na most akkor hogyan is állunk így 12 év távlatából? Ideges vagyok? Szerintem mára ez igen jellemző "kórtünet" a kor-felismeréssel járó mellékhatás. De most akkor ha cionista vagyok, nem értem, hogy lehetek antiszemita kategória? Össze vagyok Szaharovadva, mint az "időjárás", vagy mint bármi, ami eddig még úgy tűnhetett, hogy nem, oszt, de! Fiam mondja reggel, infó. Kifigytak a szszm-i kutak a naftából. POSTA IMRE POSTÁZZA A JEHUDÁK BETEGES ÜZENETEIT Posta Imre az ideges, izgága fajtából való, tehát nem magyar. Kérdezhetnénk tőle, hogy akkor mi a fenének üti bele az orrát magyar ügyekbe?

Mi történne, ha Putyin megtámadná Magyarországot?

Az ismerősöm szerint , persze csakis teoretikusan az üdvözlő beszédeket követően a magyar kormány hazautazna Telavivba, hacsak a szerbek nem gondolják másképpen...és az az itt még vegetáló pár magyar a megszűrést követően csatlakozna a HUN-szkta Szövetséghez. Satöbbi... Nincs reális esély egy közvetlen konfliktusra Oroszországgal szemben, azonban elméleti, így jogi és katonai eljárásrend, forgatókönyv természetesen létezik arra, hogy mi a teendő, ha Magyarországot megtámadják. Mutatjuk!

Az USA figyelmeztet: az új biofegyverek konkrét embereket céloznak

Ajvé, micsoda córesz van! Aztán csak csepegtetik, hogy a "tesztek" genetikai anyagminta-gyűjtésre" voltak jók és a "covidolás" már maga a "biofegyver" és a "vakcinázás" a bináris komponense? Ukrajnai biolaborok? Hm? Itt, izraelisztán hátsóban is van belőlük...hullunk, mint a legyek, hogy ne legyen legyünk? Az Egyesült Államok, megerősítve az orosz tisztviselők régóta hangoztatott aggodalmait, óva intett mindenkit a DNS-tesztek használatától. A DNS tesztelés során gyűjtött biomintákat ugyanis eladhatják és felhasználhatják olyan biofegyverek kifejlesztésére, amelyek kifejezetten bizonyos csoportokat vagy éppen egyéneket céloznak, állítják az amerikai törvényhozók.

Nem kapok levegőt: Posta Imre rendőrségi szakpszichológustól jött ez az úgynevezett elektronikus levél

Felhívás! Minden fajmagyar, antiszociális, munkanélküli, SORSTALAN anarchistának! Mivel következik az utolsó, mindent eldöntő világvége háború és Posta Irma kormányzó úr átveszi a hatalmat, ezért… a mai napon megkezdjük a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya szigorúan titkos szervezését. A jelentkezéseket a doki.bubo@gmail.com (a kormányzó úré) valamint a vargazsolt88@gmail.com (a főkomornyiké) (nem, nem, ő nem az akit a székelyek, csak kovbojkalapos csicskának hívnak) e-mail címekre kérjük, kizárólag tagdíj befizetési ajánlattétellel ellátva megküldeni.

Jó hírek (ma hozták, hogy igen)

Szeva Imibá, kaptam egy hanganyagot, közvetve a BM-ból, nem tudom lementeni, de az a lényege, hogy (valszeg tegnap) összeült valamilyen válságstáb és további durva szigorítások várhatóak, 24 órás lezárás, kijárás csak boltba és patikába. Lehet, hogy fokozatosan vezetik be, de március 20+ körül már lehet rá számítani és minimum április 11-ig ez lesz.

Honvédelmi miniszter: Senki nem beszél arról, hogy a dolgok rosszra is fordulhatnak

Nos, szerintem értiTEKtikezt! De volt valaki, aki most lábbilinccsel kilincsel! Szóval akkor mikor lesz sorozás, vagy teljes ellehetetlenítés, hogy csak katonaként lehessen megélni, mint pl. Indiában...de ez demokratikus? Alkotmányos? Az igaz, hogy idegen érdekekért magyar már ne vérezzen, tehát ne vegye a kezébe a fegyvert! Ez ilyen egyszerű.

Bayer Zsolt: Talán megérett a világ a pusztulásra 2022. augusztus 15.

Zsótika, hol a retkes gengszter genyában voltál eddig bammeg? - ahogy az ismerősömet izézem rád nézve? Igen, nem talán, egészen biztosan és sokat tettetek érte, hogy így legyen. Nincs hová bújni a hírek elől. Nincs hová bújni a világ elől. Nincs hová bújni önmagunk elől. Nincs hová bújni illúzióveszté­seink, kijózanodásaink elől. Csak egy nap, találomra: 43 ezer orosz katona esett el Ukrajnában. 17 ezer ukrán menekült egyetlen nap alatt. A brit hírszerzés szerint meggyengítették az oroszok pozícióit az ukránok támadásai a Dnyeper hídjai ellen.

Üdv Imre

Miért vagy hadilábon Jézus Krisztussal? Miért hiszed zsidó kitalàciónak?  Ha zsidó kitaláció lenne akkor miért gyűlölik a Sátán zsinagógában ? Miért találnànak ki sajàt közösségük leoltásàra ők, egy személyt aki kimondja róluk, hogy gazemberek és kemény szívüek  a többségük különösen elitjük? 

A WHO végre elismerte, hogy valóban laboratóriumi szivárgás állhat a koronavírus mögött

Mit ismert el, kicsoda, micsoda? Jaj, ne már! Tik-tok laborok meg miegymás? Megvett politikusok, gyógyszerlobbi, szabadkőművesek, összeesküvés...mi lesz még itt? Az Egészségügyi Világszervezet, vagyis a WHO, nemrégiben meglepő bejelentést tett, miszerint úgy vélik, hogy a koronavírus egy laboratóriumból szabadulhatott el. Nyilatkozatuk megdöbbentette a nagyközönséget is, legyen szó a teória támogatóiról vagy éppen tagadóiról. Azzal, hogy egy hasonló kaliberű szervezet kiáll a feltevés mellett, egészen más fényben tünteti fel a COVID-19 járványt.

 Már az se baj, ha az egész világ megtudja...

Az új Omikron vakcináról közzétett tanulmány után a Pfizer véletlenül bebizonyította, hogy az eredeti COVID vakcina tönkreteszi az immunrendszertEgy oltásellenes vakcinát adtak el nekünk vakcinaként.A hivatalos kormányzati és Pfizer statisztikák azt mutatják, hogy a Pfizer "régi" COVID injekciója naponta több mint 1%-kal rombolja az immunrendszert.A Pfizer új kétértékű COVID vakcinájáról most közzétett tanulmány, amelyet úgy terveztek, hogy az eredeti törzs és az Omicron ellen is felvegye a harcot, azt bizonyítja, hogy a régi Covid-19 vakcina hatékonysága már 30 nap után mínusz 44%-os.Ugyanez a tanulmány sajnos azt is bizonyítja, hogy az immunrendszer pusztulása csak rosszabbodik, nem pedig javul.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése