Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Gondolatok


gondolatok.gif (6 KB)

Azok számára akik nem csak a közösségi hálókon nevelkednek.

Módosítva 2021.07.02

Az ember ontológiai értelmezése

Kedves Imre! Segítő elemzésként küldöm írásomat, de lehet nem lesz az, de kérem vegye észre a jó szándékot benne! A nagy feladat szerintem az lenne, hogy a most Személyi státuszba süllyedt Embert, ÖNÁLLÓ GONDOLKODÁSRA, ÉRTELMRE ÉBREZSTENI. A személynek átadott információ, szinte hatástalan, még ha meg is érti azt, természete is illékony, ami a kitartást illeti.

Ember

Sziasztok! Ezt a Levelet igazàbòl Imrèhez címzem,de mivel semmi titkom sincs előttetek,így mindenki làthatja!Remèlem az összes titkosszolgàlat is :( Kedves Imre! Köszi a mai,fòti előadàsod! E... Z.... vagyok,aki a vèlemènyed kèrdezte az UCC-ről a kezdès előtt.Ès igen,igazad van,mint mindig...Jelen helyzetben valòban kitörölhetjük a seggünket a UCC-s jogainkkal.De perpillanat ez egy jò "kard" a kezemben,amivel minimum egy kis időt nyerhetünk,mert a felesègemen most akarnak bevasalni 1.5M-t.

védőoltások kockázata

Egy természetgyógyász és senior sportoló barátom írását szeretném veletek megosztani. Most 74 éves, kiváló egészségnek örvend és jelenleg aktivan versenyez. Mérnöki alapképzettsége van, ezen kívül rendvédelmi, pedagógusi, közlekedéspszichológusi, egészségügyi felsőfokú és természetgyógyász doktori végzettsége is. Doktori címe van, nem orvosi.

Trump elnök kálváriája

1968-ban Amerika polgárai Richard M. Nixontválasztották elnöküknek. Nagy volt a riadalom a „választottak” körében, de mikor Henry Kissinger Nixontanácsadója lett, akkor megnyugodtak. Röviddel Nixon második megválasztása után kitört a Watergatebotrány, mely az elnök lemondásához vezetett. Kissinger lett a felkent mindenes.

A zsidózáshoz

- avagy a szemitizmus, az antiszemitizmus és az együttélés igazságos formai és tartalmi követelményei, innen onnan amonnanZsidó Közösség – Közös Zsidóság együtt zsidó - zsidó együtt Der Herr sprach zu Isaak: Bleibe als Fremdling in diesem Lande, und ich will mit dir sein und dich segnen. Miért idegen...1. Mose 26,3 Identitáshoz, szabad vallásgyakorláshozSo spricht der HERR Zebaoth: Wer euch antastet, der tastet seinen Augapfel an.Sacharja 2,12 Védelmekröl kitöl, mennyire, miért választott...

A bal oldal titka…

A jobb sorsra érdemes magyarság zavarodottságának egyik szellemi alapvetésévé tett probléma a „jobboldaliság”, vagy „baloldaliság” kérdéskörének folyamatos közbeszédben tartásának és egymással való háborúságának évszázados, rejtetten manipulatív, elme-prog-ramozott technikájára kell felhívnunk honfitársaink figyelmét.

MIT TERVEZNEK EZEK A "DRÁGA" LÉNYEK?

Kaptam. Már jó néhány nappal ezelőtt, valamikor októberben. Valószínű más is találkozhatott vele. Kicsit vártam és gyűjtöttem össze addig is a "fősodratúban" a híreket, hogy eme (alább olvasható) forgatókönyv fog-e bekövetkezni, a tendenciákat követve. Míg itt is valamely hsz-ben megjelent Dr. Tamasi József videójában is hasonlóan ugyanilyen jellegű dolgokról tesz említést. Nagyjából kronológiai sorrendben van szedve, de kiemeltem egy-két fontosabbat, csak a címet. Linként osztom meg, hogy rákereshető legyen. Dr. Tamasi József videója: Világcirkusz folytatódik Link A hírek: Még évekig velünk maradhat a koronavírus, ha az emberek ennyire ódzkodnak a vakcinától Macron: legalább jövő nyárig együtt kell élnünk a koronavírussal Link Link Link A szlovákok elkezdték a tömeges tesztelést Koronavírus: sportcsarnokból lesz járványkórház, jön a kötelező maszk Horvátországban Link Link Koronavírus: sorra szigorítanak az európai országok Angela Merkel: Nagyon, nagyon nehéz hónapoknak nézünk elébe Link Link Kanada miniszterelnöke kimondta, hogy a koronavírus-járvány egy baromi nagy szívás A koronavírus új mutációja terjed Európában Link Spanyolországban május 9-ig meghosszabbították a szükségállapotot Link Négy hétig szigorú korlátozásokat vezetnek be egész Angliában Jön a második lezárás Ausztriában, komoly korlátozások már keddtől

Valami nem hagy békén...

Szervusztok. Igaz, hogy nemrégiben eldöntöttem, hogy "maradva a kaptafánál", nem látva értelmét felesleges vitákba keveredni az itt olvasó és néha hozzá is szóló tagok véleményéhez, a háttértechnikára fogok koncentrálni, ameddig el nem felejtek olyan dolgokat ami ezt is megakadályozza. a gond mindig az volt, ha valaki hülyeségeket beszél, nem bírtam megállni, hogy kitegyem elé a lábam és orra buktassam. Hibáztam.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése