Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Belföldi hírek


magyarhir.gif (5 KB)

Magyarországi vagy Magyarországgal kapcsolatos információk

Módosítva 2022.09.08

Mindeközben judapestisben

“Charasho-charasho, life is good!” Megnyílt Budapest legújabb zsinagógája, a Pesti Stibel Hatalmas népünnepéllyel nyitotta meg legújabb zsinagógáját az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) péntek délután a VI. kerületi Vörösmarty utca 55-ben, ahol csaknem 40 év után lesz ismét hitélet. A Pesti Stibel avatásán jártunk.

Királyságot akarnak az Orbán Viktort korábban Szent Istvánhoz hasonlító civilek

Milyen meglepetés, hogy erre nem is gondútam! NyugTASSatok mekk, hogy Keszi! Főispánság, kúria, vármegyék, nádor, kormányzó...de mi van a demokratikus hazudozásos szavazgattatással? Milyen "alkotmány"? Eh, gyerökök, ez a kovidos háborús tematika kihozza az em-berekbül a hülyeséget! Ja, hogy ez is volt a terv! A Honfoglalás 2000 Egyesület módosítaná az alaptörvényt.

Haza csak addig van, amíg van, aki megvédje!

Na, ilyenkor vették elő a 9323 - as számú elítéltet is...hogy elvigye a "balhét" Horthy helyett! "Hasznos hülyék", sorakozó! Az ismerősöm szerint a cionizmus nagyon szomjazik egy kis golyós vérre, de hát ki hisz már itt neki? Idióta. Kristófnak igaza van, védje meg a hazáját! Nosza! Nem fog menni, csak szólok, de nyilván ezt ő is tudja, mint báb, egész más "játékról" van már itten nagybaszó! Háború van a szomszédunkban, minden eshetőségre fel kell készülnünk. A hadsereg arra való, hogy megőrizze a békét, de azt csak úgy lehet, ha harcra készül, nem várhatjuk senkitől, hogy megvédjen minket; nekünk kell megóvni hazánk békéjét, a NATO is csak így tud mellettünk állni - minderről Szalay-Bobrovniczky Kristóf beszélt az Origónak. A Honvédelmi Miniszter közölte, a nemzeti össztermék 2 százalékát írja elő a NATO tagjai számára védelmi költségeik alsó határaként, Magyarország ezt a határt a korábban vállalt 2024-es dátumnál egy évvel hamarabb, már 2023-ra eléri és a következő években is fent fogja tartani. A tárcavezető a honvédéshez fűződő személyes kapcsolatairól is beszélt.

Botrányok és "lélektani csőd" a Köztársasági Õrezrednél Infostart 2007. május 31.

De rég volt és azóta csak hígabb lett a gané-lé az ismerősöm szerint. Tán már fosnak sem nevezhető. Leleplezte főnökei visszaéléseit, ezért kirúgták az őrzeredtől - így összegezhető Posta Imre pszichológus története, amelyről először az index.hu számolt be. A szakember hét évet töltött a Köztársasági Õrezrednél, a visszaéléseket előbb Szabó Ferenc tábornoknak jelezte, majd Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek. Posta Imre az InfoRádiónak nyilatkozott.

Öt év alatt nagyot nőtt Izrael támogatottsága Magyarországon

Ez a Telex, titkoszoszsolgálati agentúra. Egy hónapra erre a cikkre ment a Blahán a hekkelt hangszórás. Az már mellékes, hogy mi az "eredmény", hisz az ismerősöm szerint itt már rég újizrael van. Amíg a maci nem mancsol ide, ez így is lesz. Tán se nem alkotmányos, se nem demokratikus, de hát ez eddig sem zavarta a szabadkőműves összeesküvőket a "hazaárulásban". A Telex megbízásából készült Závecz Research–felmérés kimutatta azt is, hogy jelentősen javult a zsidók megítélése is: öt éve még 49%, idén már csak 35% véli úgy, hogy a zsidók veszélyeztetnék az ország jövőjét.

A háború most kezdődik

Ajvé, ezek teljesen megőrültek, vagy postaimreszelleme csókolta őket is kipán! A sok barom, összeesküvéshívő és pszihiáter szarkértő, gügyész, báró..., gyerekek, csak a nuki legyen már bevetve, hogy aratni lehessen, kár már itt minden szóért. A hálózati cionista faxcopás működik! - az ismerősöm szerint. Bekövetkezett. Jön a részleges mozgósítás Oroszországban. Hamarosan akár kétmillió orosz katona állhat majd talpig fegyverben, és kezdheti meg a pár évtizede Ukrajnának nevezett terület leradírozását a térképről. Az eddigi, Putyin által különleges katonai műveletnek becézett akció kis bemelegítő gyakorlat, gyerekcsíny volt ahhoz képest, ami most várható. Néhány nap múlva nem csupán egy kétszázezres, önkéntesekből és hivatásosokból álló expedíciós sereg simogatja-pofozgatja majd az ukrán katonai célpontokat, hanem milliós ármádia zúdul a szomszédra, hogy elsöpörje az amerikaiak által háborúba hergelt, a NATO által kiképzett, fülig fölfegyverzett, Bandera-kultusszal átitatott, csalinak használt ukránokat. Úgy tűnik, a finomkodásnak vége. Attól tartok, innentől nem napi százak, hanem ezrek vesznek majd oda, irtózatos leszámolásra és bosszúra van kilátás. Az jön, amit mindenáron el kellett volna kerülni.

Honvédelmi miniszter: Utasítottam a Honvédség Parancsnokát, hogy készüljenek fel a haderő készenlétének fokozására

Na**** még lehet ezt fokozni? Ezek szerint a NATO ki van lőve a sok képzelgő meg be! Olyan izgalmas mindezt a páholydából szabadkőműves kanalazni! Hja, hogy nincs is kanál? Cigány van elég, mehetnek harcolni a "hazájért", shalomot kiáltva! Nekem tecciki! Szalay-Bobrovinczky Kristóf bejelentette, hogy Magyarország fokozza a védelmét.

Rendőr-szakszervezeti csaták: egy Szima, egy fordított 2009. május. 28.

Ha már terelik ide a népeket a fősodronyatúból, had olvasgassanak! Igaz, Szima Judit - úgy értesültem- ügynöközött, de hát a börtön megviselhette őt is. A régi szép idők, mikor még a parlamentből hívott telefonon, hogy kost erősítették meg neki, hogy a képviselők 70%-a kettős polgárságú, vagy a TMRSZ közgyűlésen azzal vártak a rendőrök, hogy igazam van, ez a Pintér Sándor, nem az... Még meg sem jelent, máris vihart kavart Posta Imre könyve, a Rendőr szak-szervezett háború című, s bősz levélváltást indított el a műben szereplő érdekvédelmi szervezetek és a szerző között. Szima Juditnál, a Tettrekész vezetőjénél pedig az verte ki a biztosítékot, hogy elkértük tőle annak a küldöttgyűlésnek a jegyzőkönyvét, amelyen döntöttek a Jobbikkal való együttműködésről.

Tízezer katona, köztük sok száz magyar esett el Zaporozsjénál

Gondoltam, hozok már egy kis "pozitív híreket" is, csak érthetőbb így miért szereltetnek le annyi kotonát, főtisztalendőt itt is...és mennyire nem is vagyunk benne semmilyen háborúban. A leszereltetett tisztek egyik része mehet a Wágnerbe zenét tanulni, gyakorolni...immár szabadon. Semmi gond ezzel. Meglássátok! Vagy nem, de ez legalább biztos.

Völnerék megolajozták a végrehajtásokat: villámgyorsan vesztik el otthonukat a bajba került családok

Viszik a "vízvagyonokat" is önkormányzati szinten...legalább annyira "alkotmányos keretek közt", mint bármi mást...de jól van ez így a "nemzetnek", mely már rég halott. „2018-ig tanultam Orbán Viktortól, 18-tól 22-ig pedig Csányi Sándortól. Elég jó iskola ez” – mondta az alakuló ötödik Orbán-kormány egyik miniszteri székének várományosa, Lázár János egy hódmezővásárhelyi kocsmafórumon. A korábbinál sokkal gyorsabbak lettek a végrehajtási eljárások, egy ingatlant akár húsz nap alatt is el lehet árverezni. Az adósokat már a bíróság sem tudja megvédeni az esetleges végrehajtói túlkapásoktól, mert mire elbírálnák a kérelmeiket, addigra elveszthetik a házukat. Az új szabályokat még Völner Pál államtitkársága idején fogadta el a parlament, a javaslatnak a végrehajtókkal kapcsolatos korrupciós ügyben megbukott fideszes államtitkár volt az egyik előterjesztője.

Rendkívüli és fájdalmas karácsonyi üzenet Bayer Zsolttól

Nem írok karácsonyi bejglit és havas kiflit, sem halász-lét, mert nincs hozzája hangulatom. Az azért ugye tiszta, hogy Karácsonynak nevezett "ünnepnek" semmi köze a Jézusnak nevezetthez... és az "újév" sem most van, csak pár esztendők óta..., no meg a Megváltó sem teszi már ide a lábát ... a többit meg a szabadkőműves pojáca leírta, összefoglalva amit írok már sok ideje, így most nem kell nekem is megzenésítenem. Ne reménykedjetek! Ettől csak xarabb jön és kár a töltött ká-Postába temetkezni! Ajvé van! 31-én pedig világbéke meditáció!

Szétszedik a debreceni lövészdandárt

Rasputyin halálának évfordulójára! Nem is értem ezt a sok "magyaros" megnevezést...egyszerűbb lenne Jehudi Ben Gurion Matzel tov dandárnak nevezni a handa-bandát, sokkal jobban kifejezné az átlényegülést- az ismerősöm szerint. A honvédelmi miniszter utasítása. Változik számos honvédségi alakulat elnevezése, a debreceni székhelyű lövészdandár esetében szervezeti átalakulás is történik a honvédelmi miniszter utasítására – derül ki a Magyar Közlöny HIvatalos Értesítőjéből.  

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése