Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Külföldi hírek


kulfoldihir.gif (5 KB)Ami jelenleg történik vagy történhet a világban, esetleg már meg is történt.

Módosítva 2022.11.03

Alakítsuk át világunkat: a 2030-ig tartó időszakra

Agenda 2030 A 2012-ben megrendezett Rio+20 ENSZ konferencián született döntés alapján 2015-ben került sor a 2015 utáni Fenntartható Fejlődési Keretrendszer elfogadására. A keretrendszer alapjait a kiegyensúlyozott társadalmi fejlődés, a tartós gazdasági növekedés és a környezetvédelem képezik. A keretrendszer kialakításában és formálásában Magyarország a kezdetektől fogva meghatározó szerepet vállalt.

Valami azért elindul...

A bíró elrendelte Fauci, Psaki és más vezető tisztviselők kihallgatását a Big Tech cenzúrázási ügyben Egy szövetségi bíróság pénteken arra kötelezte Dr. Anthony Fauci-t és más vezető tisztviselőket, hogy eskü alatt tegyenek vallomást egy olyan ügyben, amely bizonyítékokat tárt fel a szövetségi kormány és a nagy technológiai vállalatok állítólagos összejátszásáról a felhasználók cenzúrázása érdekében.

Orbánnak 1999-ben felkínálták Vajdaságot, de ő ezt visszautasította

Aleksandar Vučić szerb elnök a mai sajtótájékoztatóján „elárult“ egy kulisszatitkot, amit – szavai szerint – Orbán Viktortól hallott: az Egyesült Államok és Nagy-Brittania 1999-ben felkínálta Magyarországnak Délvidéket, de ezt a magyar kormányfő visszautasította. „1999-ben Magyarországnak szárazföldön kellett volna megtámadnia Szerbiát. Ezt Orbán Viktor mesélte nekem, aki megengedte, hogy nyilvánosságra hozzam (a kulisszatitkát). Bill Clinton amerikai elnök – a britekhez hasonlóan – arra kérte Orbánt, támadja meg északról a Szerb Köztársaságot, hogy Koszovóról északra, a Vajdaságba csoportosítsuk át erőinket, amit Orbán Viktor a nagy nyomás ellenére visszautasított. Gerhard Schröder akkori német kormányfő a Fehér Házban Orbán Viktor oldalán állt. Aztán Orbán elutazott Nagy-Britanniába, becsöngetett Margaret Thatcher ajtaján, aki ajtót nyitott neki és azt mondta, nagyon bántja, hogy nem hajlandó megtámadni Szerbiát, mert így több brit katona fog meghalni“ – tolmácsolta Orbán (állítólagos) szavait Vučić.

Kína figyelmeztette Putyint: Izrael és az USA világháborút akar! (2012)

Hinnye, azt a rézfánfütyülõit nekije! FSZB-Blackwater, Kína és Putyin, micsoda összeesküvés-teória ez? Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselõtõl. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzõinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsõbb szintû kínai vezetés figyelmeztetésérõl Moszkva számára. Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektõl sem áll távol. A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevû Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekbõl kiderült, hogy ezek a mûveletek már most is elõkészítés alatt vannak, és a közeljövõben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon.

Orbán „a kínai államkapitalizmushoz hasonló gazdasági modellt” épít Magyarországon

És ezt csak most kell megtudnom? Micsoda szakértelem! Mióta is mondom ezt nektek? Biztos, hogy ez így alkotmányosan demokratikus? Ja, nem, sőt, bár konkrétan teljesen mindegy. Királyság. Pénteken a Szabad Európa közölt részletes, több forrás elbeszélése alapján készült cikket Orbán Viktor kötcsei pikniken elmondott beszédéről.

Az önellátás felszámolása

Nos, alakulnak a dolgok szépen, kezdik látványosan felszámolni az önellátásra berendezkedett csoportokat.
Egy amish farmer hatósági ellehetetlenítéséről van szó a videóban. Az amishok híresen kívül élnek a rendszeren, gyakorlatilg teljes önellátásban. Természetesen ahogyan haladunk az NWO felé, ezek a valóban önellátó gazdaságok lesznek az állam célpontjai, amik ellen totális támadást fognak intézni.
1. LINK - Magyar fordítás 2. LINK - Magyar fordítás 3. LINK - Magyar fordítás

Forrnak az indulatok: az állam magángazdaságokat záratna be, a gazdák napok óta tüntetnek

Mi történik Hollandiában? Mark Rutte holland miniszterelnök elfogadhatatlannak nevezte, hogy a mezőgazdasági dolgozók a múlt szerda óta tartó tüntetés keretében útblokádot alkalmaztak és politikusokat fenyegettek meg - számolt be a DutchNews hírportál kedden. Netherlands: Thousands of Dutch farmers protest government's emission targets | World News | WION
Farmers Protest In The Netherlands !

Hiába mondott le, Jaroslaw Kaczynski marad az igazi vezető

Az orosz nyelvek szerint két hadegységet beküldtek Ukrajnába a parancsára. Azzal a lendülettel a maci likvidálta is a lengyeleket. A cikkben erről nem legendálnak. Mivel Izraelben is ez van, készül a nagy kazár-futtatás, csak kapaszkodjatok! Lemondott Jaroslaw Kaczynski a miniszterelnök-helyettesi posztjáról, de a vezető kormánypárt elnökeként továbbra is az ország tényleges irányítója marad – véli Domány András Lengyelország-szakértő.

Oroszország kilép a Kereskedelmi Világszervezetből és a WHO-ból is

Nem is értem, mit keres még a szabadkőművesek közt? Persze a kovid...aha, már érti az ismerősöm. Mi mi lesz? Szibériai himlő? Titkos laborok nyitása-csukása? Csiki-csuki? Cionista világkongresszus? Az orosz Állami Duma (parlament) azt tervezi, hogy megvitatja az ország kilépését a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO) – közölte Pjotr Tolsztoj, a parlament alelnöke.

A cseh katonakötelesek megfutamodnának Csehország megtámadása esetén

Nem is értem a kérdést. Ki az a hülye, aki ezekért itt harcba megy? Ki ellen? Nácinak kell most már ahhó Lenin, úgy tűnik, hogy a "felszabad-tik-tok-al szembe szálljon. Korábban írtam, zsoldosokkal oldják meg, a civileket meg azért sorozzák be, hogy leölessék őket. Ez ilyen egyszerű, ahogy az az ismerősöm állítja, de én nem hiszek neki és tik-tok se higgyeTEK. Lesz, ahogy Mao megmondta. Csehország megtámadása esetén a lakosság 24 százaléka lenne hajlandó aktívan segíteni a hadseregnek az ellenség elleni harcokban, míg a megkérdezettek 62 százaléka ezt elutasítja - derült ki abból az országos felmérésből, amelyet az NMS Market Research társaság készített a cseh közszolgálati televízió számára.

Lavrov: Úgy vélem, Hitlerben is volt zsidó vér

Az rendben van, hogy hülyeségeket beszél, de hát ő tudja! Még az is kiderülhet, hogy nem csak igaz, de a többi a tömény hazugság. Majd ajánlok neki egy pszichiáter igazsá-gügyi szakértőt a doxazmáira. Azt értem, hogy Hitetler -Siklgruber zsidó vért csörgedeztetett, de ki tette bele és mikor, hogy nem vette észre? Zelenszkíj is mikor lett ukrán? Vagy zsidó, vagy mit tudom én? Csak ki kellett mondani, hogy a zsidók akár nácik is lehetnek? Micsoda hülyeség! Szergej, ebből még holokoszt-taglalás is lehet! Nem kéne, visznek a böribe alktokmány taglalásért!

ITT HÁBORÚ LESZ!

Előszedte az ismerősöm, csak mert olyan feledékenyek a lények! Van itt még lényeg? Tényleg? A balti államokba és az ukrán határra tartó amerikai haderõ hétfõn érte el Lengyelország területét, többek között Stryker lövészpáncélosok érkeznek, melyek az utakon nagy feltûnést keltve, amerikai zászlót lobogtatva haladnak végig. A látványos bevonulás azonban egyértelmû erõdemonstráció, korábban ugyanis ugyanilyen egységeket szállítottak át Magyarországon, több mint egy héttel ezelõtt. Ha a mozgósítás gyorsasága számítana, értelemszerûen vasúti szállítással oldanák meg a kérdést, - hazánkon keresztül ilyen módon már március 14-én megérkeztek az amerikai páncélosok az ukrán-lengyel határra. Az a tény, hogy az amerikaiak látványosan, zászlót lobogtatva, a közutakon haladnak végig, az amerikai dominanciát hivatott bemutatni.

Az amerikai-orosz háború ukrajnai hadszintere és a küszöbön álló új gazdasági világrend

– interjú Szergej Glazyevvel, Putyin volt főtanácsadójával (I. rész) A magyar nyelvű fösodratú médiában – ahogy a koviddal kapcsolatban is megszokhattuk -, az orosz-ukrán háborúról szinte minden esetben félretájékoztató és manipulált információk jelennek meg. Ha valaki kiegyensúlyozott tájékoztatásra vágyik, hosszas nyomozást kell folytatnia az internetes alternatív forrásokban arra vonatkozóan, hogy megismerje a másik fél, az orosz oldal álláspontját. Ebben szeretnénk most segíteni azzal, hogy az Erdély.ma portálon magyar nyelven közöljük Szergej Glazyevnek, az Orosz Tudományos Akadémia tagjának, Putyin elnök volt főtanácsadójának interjúját. A kiemelkedően fontos beszélgetés szövegét angol nyelvről Dér Imre fordította és Tallián Hedvig ellenőrizte.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése