Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Kultura


kultura.gif (5 KB)

De csak azok számára akik még értik vagy szeretnék megérteni a kultúra szó jelentését.

Módosítva 2020.07.23

Wass Albert: Elvész a nyom

"A professzor odabicegett a rozoga székhez és leült. – Amerikai pap? – kérdezte. – Igen – bólintott a másik – valamikor európai voltam én is. Egy falunak voltam a papja, lent, messze keleten, egy kis országban, amit Erdélynek hívnak. De az régen volt. Még egy másik Európában. Ezt itt, ezt az Európát most látom először. Meg vagyok döbbenve tőle. Ez az új Európa nem sokra becsüli a tudósait, hogy deszkát őriztet velük. A professzor gyanakodva nézett a vendégre. – Európa nem tehet erről – felelte lassan – Európa a valóságban nincs is többé. Szétosztották maguk között a barbárok.

Bírósági határozat van róla: Sorosék műve a Covid–19

Igaz, ez még mindig az indexes rohadt zsidó banda, de hát ha már Csicsa-Picsa is azt mondja, akkor ..., tényleg akkor mi van? Csak idő kérdése volt, mikor jutunk el idáig: immár bírósági határozat mondja ki, hogy a Covid–19, tehát az új koronavírus okozta világjárványt Soros György, a Rockefellerek és Bill Gates bocsátotta az emberiségre. A történelmi verdiktet két perui város, Chincha és Pisco fellebbviteli bírósága hozta meg. Mit lehet erre mondani? Már itt volt az ideje.

Citadella

"Én nem csináltam istent országomból, hogy szolgaságra hajtsa az embereket. Nem áldozom fel az embereket az ország oltárán. Hanem azért alapozom meg országomat, hogy megtöltsem vele az emberek szívét, hogy vele lelkesítsem őket, mert az ember többet számít nekem az országnál.

Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció – Megdöbbentő összefüggések az oltások hátteréről

Eh, ezek a zösszeesküvők! Egyre többen hisznek a marhaságban, pedig már a disznóság a divat! A pandémia világtörténelmi jelentőségű változásokat hozott az emberiség életébe. De vajon miért volt erre szükség? Kik és miért idézték elő azokat a folyamatokat, amelyek a legsötétebb diktatúra felé viszik a társadalmakat? És miért kell a világ teljes lakosságának, a gyerekeket is beleértve, kísérleti szerekkel beoltatnia magát egyre aggasztóbb mellékhatások megjelenése közepette, (amelyeket módszeresen tüntetnek el a nyilvánosság szeme elől) ha a fertőzötteknek több mint 99 százaléka felépül, mégpedig túlnyomó többségük tünetmentesen?

''...én csak szimplán, pusztán, gyárilag magyar vagyok, én hova álljak?''

Most néztem meg a VIVA NATURA TELEVIZIÓ közel ötven perces, 2021 julius 15.-én a Youtube videomegosztóra felkerült müsorát. A meghívott személy, Jakab István vendége, Szabó László - aki valószínüleg nem az egyetlen ilyen névvel bejegyzett állampolgára hazánknak, - de miután (ugyan nem személyesen, csak levelezés útján) megismerkedtem vele egy éve - a videót megnézve - arcot, személyt is társíthattam az eddigi virtuális ismeretségünk mellé így kíváncsian hallgattam végig a riportot.

Julianus barát hazatér első utazásáról

1236. december 27. „A domonkos barátok, miután ezeket a Magyarok Történetében megtalálták, megszánták a magyarokat, akiktől származtak, hogy mind az ideig hitetlenségben tévelyegtek. Elküldtek hát négy barátot a keresésükre, hogy Isten segedelmével megtalálják őket, ahol csak tudják. Annyit tudtak a régiek írásaiból, hogy keleten laknak, de hogy hol vannak, nem is sejtették.” (Riccardus fráter beszámolójából)

A foci lufi

Shalom, shalom, Hegyeshalom! Eme történet látszólag semmiben nem kapcsolódik, jelen latrina jellegű létünkhöz, amit egyszerűen hívjunk mindennapi életnek. De csak látszólag. Figyu! Kalandozásaim újabb szeletét szeretném megosztani, eme fényes tekintetű olvasótáborral. Történik mostanság ugyanis, sok első vagy nem annyira első vonalbeli „európai” foci csapattal kerülök karnyújtásnyira. Hogy mi ez az idézőjel? Nevében európai, kinézetre nem is tudom minek nevezzem? Keverék, csokoládégyári mellós, Rémusz bácsi unokái, dzsihadista, putrilakó maki?

Filmajánló: Utolsó kísérlet

Végül is kettőt ajánlok, de az egyiket már 5 éve. Csináltak maciék egy remek propaganda filmet, tanító jelleggel. Röviden: pedagógusok, színház (kultúrház neve: MIR (béke), közben csecsen tenoristák, aztán kiderül, hogy nem minden csecsen, ami annak látszik, de közben megbeszélik a vallást (muszlimot) és a gyerekeket fegyelemre nevelik, tiszteletre, csak ehhő meg köll halni pár elesettnek. Ha nem lenne ilyen hazug és trágya világ, nem gondolnám annak, ami, de ettől még jó.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése