Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Kultura


kultura.gif (5 KB)

De csak azok számára akik még értik vagy szeretnék megérteni a kultúra szó jelentését.

Módosítva 2022.06.25

Szeretet

“Önmagunk mesterei vagyunk Amire gondolsz, abban élsz. Ha a szeretetre gondolsz, a szeretetben élsz. Milyen egyszerű: elmúlik a nap és az éjszaka – de szeretet van. Elmúlik a nyár, vége lesz a télnek is – de szeretet van. Emberek jönnek, mennek, beszélnek, hallgatnak, dalolnak, sírnak – és szeretet mindig van.

Értenünk kell Putyin ideológiáját, ahogy értenünk kellett volna a Mein Kampfot is ahhoz, hogy felmérjük a veszélyét

Ciki! Ez akkora baklövés, amit később nem lehet már csak úgy kimagyarázni. Imádom a szakértőket, akik mindenhez is értenek, csak közük nincs a valósághoz. Egyébként véletlenül a Haarezt is a filozófiát és Dugint feszegeti, pedig az izraeli és NATO atomtöltetek a placcon sokkal pragmatikusabb kérdésként adódnak. Minden politikai vezetés mögött vannak ideológiák és ideológusok, így a jelenlegi orosz kormány mögött is. Putyin egyik tanácsadója és kedvelt szerzője Alexander Dugin, aki arról értekezik a műveiben, hogy mi a különbség a szárazföldi és tengeri népek között, és miért fontos birodalmi politikát folytatni – aminek a minél nagyobb terület az alapja. Kolozsi László bevezet bennünket a tanaiba, amelyben szó esik még a vallás szerepéről, és Magyarország helyzetéről is, mert enélkül nem ítélhetjük meg, mivel állunk szemben az orosz-ukrán konfliktusban. Kolozsi László írása.

''...én csak szimplán, pusztán, gyárilag magyar vagyok, én hova álljak?''

Most néztem meg a VIVA NATURA TELEVIZIÓ közel ötven perces, 2021 julius 15.-én a Youtube videomegosztóra felkerült müsorát. A meghívott személy, Jakab István vendége, Szabó László - aki valószínüleg nem az egyetlen ilyen névvel bejegyzett állampolgára hazánknak, - de miután (ugyan nem személyesen, csak levelezés útján) megismerkedtem vele egy éve - a videót megnézve - arcot, személyt is társíthattam az eddigi virtuális ismeretségünk mellé így kíváncsian hallgattam végig a riportot.

Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció – Megdöbbentő összefüggések az oltások hátteréről

Eh, ezek a zösszeesküvők! Egyre többen hisznek a marhaságban, pedig már a disznóság a divat! A pandémia világtörténelmi jelentőségű változásokat hozott az emberiség életébe. De vajon miért volt erre szükség? Kik és miért idézték elő azokat a folyamatokat, amelyek a legsötétebb diktatúra felé viszik a társadalmakat? És miért kell a világ teljes lakosságának, a gyerekeket is beleértve, kísérleti szerekkel beoltatnia magát egyre aggasztóbb mellékhatások megjelenése közepette, (amelyeket módszeresen tüntetnek el a nyilvánosság szeme elől) ha a fertőzötteknek több mint 99 százaléka felépül, mégpedig túlnyomó többségük tünetmentesen?

Felnyitották Mátyás király fia és unokája sírját Horvátországban

Megnézik kovidosan a genetikát! Újratemetés, újrateremtés. Keresik a "királyi vérvonalat". Csak amit mögmondtam. Corvin János és fia horvátországi sírjának feltárásával kezdődött a Hunyadi-család származásának kutatása - mondta el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kedden Makoldi Miklós, a Magyarságkutató Intézet Régészetkutató Központjának vezetője.

Filmajánló: Utolsó kísérlet

Végül is kettőt ajánlok, de az egyiket már 5 éve. Csináltak maciék egy remek propaganda filmet, tanító jelleggel. Röviden: pedagógusok, színház (kultúrház neve: MIR (béke), közben csecsen tenoristák, aztán kiderül, hogy nem minden csecsen, ami annak látszik, de közben megbeszélik a vallást (muszlimot) és a gyerekeket fegyelemre nevelik, tiszteletre, csak ehhő meg köll halni pár elesettnek. Ha nem lenne ilyen hazug és trágya világ, nem gondolnám annak, ami, de ettől még jó.

Bírósági határozat van róla: Sorosék műve a Covid–19

Igaz, ez még mindig az indexes rohadt zsidó banda, de hát ha már Csicsa-Picsa is azt mondja, akkor ..., tényleg akkor mi van? Csak idő kérdése volt, mikor jutunk el idáig: immár bírósági határozat mondja ki, hogy a Covid–19, tehát az új koronavírus okozta világjárványt Soros György, a Rockefellerek és Bill Gates bocsátotta az emberiségre. A történelmi verdiktet két perui város, Chincha és Pisco fellebbviteli bírósága hozta meg. Mit lehet erre mondani? Már itt volt az ideje.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése