Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Kultura


kultura.gif (5 KB)

De csak azok számára akik még értik vagy szeretnék megérteni a kultúra szó jelentését.

Módosítva 2020.08.13

Bírósági határozat van róla: Sorosék műve a Covid–19

Igaz, ez még mindig az indexes rohadt zsidó banda, de hát ha már Csicsa-Picsa is azt mondja, akkor ..., tényleg akkor mi van? Csak idő kérdése volt, mikor jutunk el idáig: immár bírósági határozat mondja ki, hogy a Covid–19, tehát az új koronavírus okozta világjárványt Soros György, a Rockefellerek és Bill Gates bocsátotta az emberiségre. A történelmi verdiktet két perui város, Chincha és Pisco fellebbviteli bírósága hozta meg. Mit lehet erre mondani? Már itt volt az ideje.

Filmajánló: Utolsó kísérlet

Végül is kettőt ajánlok, de az egyiket már 5 éve. Csináltak maciék egy remek propaganda filmet, tanító jelleggel. Röviden: pedagógusok, színház (kultúrház neve: MIR (béke), közben csecsen tenoristák, aztán kiderül, hogy nem minden csecsen, ami annak látszik, de közben megbeszélik a vallást (muszlimot) és a gyerekeket fegyelemre nevelik, tiszteletre, csak ehhő meg köll halni pár elesettnek. Ha nem lenne ilyen hazug és trágya világ, nem gondolnám annak, ami, de ettől még jó.

Felnyitották Mátyás király fia és unokája sírját Horvátországban

Megnézik kovidosan a genetikát! Újratemetés, újrateremtés. Keresik a "királyi vérvonalat". Csak amit mögmondtam. Corvin János és fia horvátországi sírjának feltárásával kezdődött a Hunyadi-család származásának kutatása - mondta el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kedden Makoldi Miklós, a Magyarságkutató Intézet Régészetkutató Központjának vezetője.

Szeretet

“Önmagunk mesterei vagyunk Amire gondolsz, abban élsz. Ha a szeretetre gondolsz, a szeretetben élsz. Milyen egyszerű: elmúlik a nap és az éjszaka – de szeretet van. Elmúlik a nyár, vége lesz a télnek is – de szeretet van. Emberek jönnek, mennek, beszélnek, hallgatnak, dalolnak, sírnak – és szeretet mindig van.

Masszív zsidózás harsogott egy hangszóróból a Blaha Lujza tér villamosmegállójában

Meghekkelte a titkosszolgálat a rendszert Inverz-pegazussal. Én természetesen elhatárolódok minden ilyen nyilvános szerepléstől, véleménytől és fogalmam sincs miért akarják elővenni újra az In-Kal-os 2006-os Köztársasági Őrezredes kirúgásom történetét, mikor éppen onnan indult a moszados történet. Lehet, hogy a cionista gyíkemberek állnak az újvilágrendes harsonázás mögött? A Blaha Lujza tér eklektikus miliőjéhez szokott fülnek és szemnek kevés dolog számít figyelemfelkeltőnek vagy megbotránkoztatónak, hétfőn délelőtt mégis olyan történt ott, ami még az edzett blaházóknak is szokatlan volt.

Putyin világforradalmat jósolt, és bejelentette az új korszak kezdetét

Ajvé és ezt nekem csak most kell megtudnom, hogy cionista világ-vége apokaliptikusan ránk zuhan? Mi lesz a zügyésszel, bíróval, szihiáter szakértővel? Újra gondolják a zéletüket? Most még a FEMA táboroztatás előtt? Nem hiszem, de a titkosszolgálat (a cég) majd ezt is megoldja! Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a világtörténelem új szakaszba lép, amelyben csak a valóban szuverén államok tudnak magas növekedési dinamikát felmutatni. Az „Erős eszmék egy új kornak” elnevezésű fórum célja az volt, hogy olyan ötletekkel álljanak elő, amelyek segítenének Oroszországnak a nyugati szankciók okozta károk minimalizálásában, valamint az orosz gazdaság versenyképességének és az oroszok életszínvonalának javításában.

Egy zsidó szekta próbálja felforgatni Közép-Kelet-Európa rendjét

Ez mi ez reggel a szememet bökő reklám. Pokorni Lia-hasonmás , aki pszihológus és összerittyent egy szépirodalmi valamit, Nóbel-díjat...ajvé és córesz, ezek a picolóógus-nácik még a végén leleplezik a náci zsidókok szektájékát? Mi készül itt? Ki? Ki készül itt, hol? A történelem kevéssé ismert fejezetét tárja- és építi fel a Nobel-díjas Olga Tokarczuk. A Jakub könyvei lenyűgöző irodalmi teljesítmény! Olga Tokarczuk: Jakub könyvei [Księgi Jakubowe] – Vince Kiadó, 2022 – fordította Körner Gábor – 912 oldal, keménytáblás kötés – ISBN 978-963-3031-08-7

Wass Albert: Elvész a nyom

"A professzor odabicegett a rozoga székhez és leült. – Amerikai pap? – kérdezte. – Igen – bólintott a másik – valamikor európai voltam én is. Egy falunak voltam a papja, lent, messze keleten, egy kis országban, amit Erdélynek hívnak. De az régen volt. Még egy másik Európában. Ezt itt, ezt az Európát most látom először. Meg vagyok döbbenve tőle. Ez az új Európa nem sokra becsüli a tudósait, hogy deszkát őriztet velük. A professzor gyanakodva nézett a vendégre. – Európa nem tehet erről – felelte lassan – Európa a valóságban nincs is többé. Szétosztották maguk között a barbárok.

Citadella

"Én nem csináltam istent országomból, hogy szolgaságra hajtsa az embereket. Nem áldozom fel az embereket az ország oltárán. Hanem azért alapozom meg országomat, hogy megtöltsem vele az emberek szívét, hogy vele lelkesítsem őket, mert az ember többet számít nekem az országnál.

Elvész a nyom 2. A herceg

"Drágffy Gergely maga ült a traktoron és szántotta a megmaradt földet, reggel négykor kelt és késő este került csak ágyba. De az ötszáz holdra zsugorodott birtok néhány év alatt kivirult a keze alatt. Az elhanyagolt épületek visszanyerték régi alakjukat, az istállók megteltek gondosan ápolt tenyészállatokkal. Azonban a lassanként visszatérő jómód semmit sem változtatott az elkezdett életmódon. Gergely továbbra is reggeltől estig a gazdaságot bújta, a hercegné pedig a kerti ágyasai között matatott, hiába volt újra kertésze. Talán a megszokás tette, de lehet, hogy volt ebben a munkába menekülésben valami egyéb is: az önvédelem magábazárkózása egy környező idegen világgal szemben. Lent az országúton cseh urak autói nyargaltak, idegen emberek ültek a hivatalokban és gyűlölettel néztek föl a várra, mely az ő propaganda-szólamaik ellenére is konokul hirdette tovább is az ezeréves magyar múltat.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése