Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Gondolatok


gondolatok.gif (6 KB)

Azok számára akik nem csak a közösségi hálókon nevelkednek.

Módosítva 2023.06.11

Június 4-e

 Vártam... (Június 4.-e margójára) Vártam, nem tudom mire, de most vasárnap vártam valamire. Állítólag ezen a napon történt valami, amiről meg kéne emlékezni. A sors úgy hozta, Debrecenben vártam. Mostanában hetente, kéthetente ugyanott. Ülök a padon a nagy templon előtt, nézegetek körbe, vajon más is vár valamire? Úgy látom nem. Bamba, fagyizgató arcok. Velem szemben két csöves piszkít, okádik maga alá.

Új kedvenc hódít: a Rudikornis Túró Rudi, avagy, nem is burkolt LMBTQ reklám?

Tudom, nem fontos, de laziccsatok már kicsit, mosoly, csíz! Most láttam egy Pöttyös Rudi reklámot és "kiborultam"? mert amit láttam, jól láttam. Igen, a mára LMBTQ-snak titulált szivárványos unikornist lovagoltatják meg és adják a célközönség cummantójába. Talán első sorban a gyerekek célpötty. Nyugi nem "magyarok" gyártják ezt sem, csak ormányzati seggedelemmel, ahogy olvastam. FrieslandCampina Hungária Kereskedelmi és Termelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság...a Magyarország Zrt-vel társtettesként elkövetve. Lehet rosszul látom, amit nézek és elnézésteket, ha ezt is belenéztem, de ha mégsem, úgy K-RUDY a serlegeTEKbe!

Kedves Imre !

Először is kérlek bocsáss meg,hogy levelemmel zavarlak. Már előre látom,hogy kicsit csapongó,s lehet egyben hosszú is lesz. Nem is tudom,hogy kezdjem. Igazából két fontos dologról lenne szò. Az egyik a vallás/Isten,a másik az úgymond politikai hova tartozás.

A logikáról (ma különösképp hasznos dilemma a tetralemma)

Lin- csi apát kolostorába egy reggel látogató érkezett. Lin-csi nemigen kedvelte a látogatókat, sem a kolostorok elöljáróit, sem a vándorszerzeteseket. - Mit akarsz, öreg?- szót oda barátságtalanul az ismeretlennek. Azt remélte, hogy ezzel elijeszti. Az öreg azonban mozdult. -Lin-csi Mester! Azért jöttem, hogy a logika tudományát tanuljam kolostorodban- szólt, s az apát arca egyszerre felderült. Akkoriban a logika foglalkoztatta leginkább.

Ha egyszer majd tényleg robban.

Az általában unalmas Washingtonban kellemes izgalom terjed, és az ottani magas méltóságok élvezik a finom borzongást egy esetleges ukrajnai atomháború kilátása miatt. Valami uniós politikus, vagy talán a Fehér Házban ülő kisgyerekes elme, egy kisgyerek dacosságával - mindenesetre a bolygó sorsát meghatározó zsenik egyike volt - azt mondta, hogy ha Oroszország atomfegyvert vet be, akkor az orosz hadsereg megsemmisül!

Ébredjetek honfitársaim! – avagy: Ismét szólott hozzánk a Próféta! 2010/10/03

Viccesnek szánték, "rólam", szatírának..., most ugyan kinek van kedve nevetni rajta? Dr. Szakál hozzászólásai miatt érdemes olvasni! Az alábbi írást egy kedves olvasónktól kaptuk, s jó szívvel ajánljuk figyelmükbe. Az eltelt húsz évben fura, olykor igazi önjelölt megmondó-emberek, jövőlátók és egyéb “szellemi vezérek” tűntek fel hazánk politikai egén. Épp úgy, ahogy színre léptek a ki tudja honnan jövő politikusok, akik közül sokan már húsz éve – szinte bizománynak tekintve – bitorolják pozícióikat, parlamenti, kormányzati vagy egyéb szintű székeiket, helyeiket.

Új Világ hajnalán

Szia Imre! Tetszik az éleslátásod, az emlékezőtehetséged, a következtető képességed, a bátorságod, a harciasságod, a becsületességed, az igazság szereteted és a másokért érzett felelősségtudatod. Szerintem Te egy Hírhozó vagy ebben az érdekes, izgalmas korban, amelyben élünk. Tetszik, hogy felismered a rosszat a múltban és a jelenben és látsz egy lehetséges rossz jövőt.

Tetszik, vagy nem...ez van

Te: Kitörölt azonnal Szakács Árpád, hogy felhívtam ismét a figyelmét, hogy nem válaszolt neked. Gondolok rátok sokszor...Nem írok, nem jelzek, de gondolok rád sokszor. Igazán, nincs már, amit írjak. Sokat gondolkodtam azon, amikor letiltottatok annyiszor az oldalról, annyira vehemensen képviseltem az álláspontom. Mikor utoljára letiltottatok, kérdeztem, ki a fasz a jásdikisimre? Stb. Mindenki megsértődött.

" Hûséggel, bátorsággal, becsülettel " ? Levél ment a KBH-nak!

Domján László dandártábornok fõigazgató Horváth József dandártábornok fõigazgató általános helyettes Úgy látom, hogy új bábukat tologatott be a pályára a Mossad, csak most KBH-nak nevezi magát, aki együttmûködik az összes zsidó-irányítás alatt álló nemzetromboló és azt álcázni hivatott szervezettel. Igazgató urak, cáfoljanak meg, kérem, mert, vagy nagyon nyakig benne vannak az ország zsidó-inváziós megszállásának kivitelezésében, vagy teljesen alkalmatlanok a törvényi feltételekben foglalt kritériumok végrehajtására. Bármiképpen is legyen, teljesen világos, hogy folytatólagos hazaárulással és jogosan vádolhatja ezt a bagázst bárki, aki kicsit is ismeri a közéletet és annak háttérhatalmi maffia-irányítását!

Rémálomban ébredni

Az egyik dolog, amire ez a globális ébredés (legalábbis számomra és néhány ismerõsom számára) ráébresztett, az az, hogy mindannyian már jó ideje a pokolban élünk. Nem akarok mások nevében beszélni, de nekem úgy tűnik, hogy a technológiai fejlődés nem igazán segített az emberi léleknek.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése