Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Tanácsadás


tanacsadas.gif (5 KB)- Elsõ tanács: Gondolkodj kreatívan!

Módosítva 2023.07.29

Több tucat államellenes mozgalmárnál razziáztak az osztrák hatóságok

Nyugati szomszédunk öt tartományában több mint negyven ember ellen folyik nyomozás. Nyolc razziát tartottak Ausztriában egy államellenes mozgalom tagjainál, az akcióban harminchat embert vettek őrizetbe – jelentették be szerdán a helyi hatóságok. A műveletet az Alkotmányvédelmi és Terrorelhárítási Hivatal (LVT) az Állambiztonsági és Hírszerzési Igazgatósággal (DSN) együttműködésben hajtotta végre szerda reggel a Porosz Szövetségi Állam nevű mozgalommal szemben.

Nincs bajom a sötétekkel - nekik van bajuk velem

Ugye tudjátok, hogy nem szabad a zsidókat zsidóknak, a cigányokat cigányoknak, a négereket négereknek szólítani. Õnmagukat persze hívhatják így - mi több büszkélkedhetnek is vele. A második és harmadik "nem szabad"-jával teljesen egyetértek, mert a "sötét" egész jól passzol hozzájuk. Világos? A fekete is sötét. és a csávók se világítanak a sötétben... akkor miröl is beszélünk? A zsidókról nem mert a következõ témába nem illenek bele - õk ugyanis nem konfrontálódnak senkivel... Személyesen. Annál okosabbak. Persze - ahogy mindig - vannak kivételek közöttük is.

Nézek, látok, de nem kéne....

Hadd csapjak rögtön a közepébe. Munkám során, immár évtizedek óta utazom. Nem, ne irigyelj, nem nyaralok, dolgozom. Bár irigyelhetsz is, de szerintem másért. Mindegy, ez az írás nem az irigységról szól. Szóval utazom, látok, beszélgetek, tapasztalok, tanulok. Bár néha az az érzésem, akik ilyeneket tesznek, halmozottan hátrányos helyzetűek. Van aki nem lát, nem hall. van aki semmiből nem ért semmit. Szerintük mindig valakire szavazni kell: zorbánra, csótányra, mindegy csak valakit követni lehessen a szakadékba. Tudod hogy híják a szabadon mozgó vakolók az ő nyelvükön a látó, értő, halló egyént? Már a kérdésben benne van: látónak! ...és ha olvasod az ő törvényeiket, benne vagyon, ezek a látók a legveszélyesebbek. Első körben őket kell elpusztítani. P. Mobil évtzedekkel ezelőtt megénekelte: vigyázzatok rám, kiveszőben vagyok! A többi nem ellenfél.

Magyarország

Ezt a szösszenetet most kaptam egy tagunktól. Nem tudom ki írta és azt sem tudom, hogy ki és mit fog szólni hozzá, de úgy gondoltam jöhetnek a pro és kontrák, elvégre el kellene végre dönteni, hogy tud-e még gondolkodni a magyar ember? Olvassuk hát!

És TEK észen állsz?

Szalay-Bobrovniczky szövetséget ajánl a fiataloknak... és ez komoly! Kaszinó-toyás nem viccel? Szabadkőműves verbuválás, húspogácsának, haza-rdírozva. Semper fidelis! Egyébkén nekem tetszik. Napi pár száz fők esnek csak most el egy frontszakaszon a szomszédban. A teljes izraeli álmagyar kamuhadsereg kb egy hetes daráthús adag, már a feltuningult létszámot TEKintve, Cahallal feljavítva. Pár éve még a nagyobb fiamnak is azt mondtam, menjen a seregbe, a kisebb is alkalmas volna rá, ha lenne magyar haderő. Az asszony pár napja már kifakadt: meneküljenek innen, amíg megtehetik! Persze demokratikusan és alkotmányosan.

Egyelőre csak a Szputnyik V méreg kotyvasztóját érte utol a bosszú - lakásában fojtották meg Andrey Botikovot

Baleset volt, de a helyzet lassan itt, újizraelben is szépen kibontakozik, csak az itteni nyomorult csürhe (korábban, nép, nemzet, emberek...) semmire nem valók, még balesetek jobbátételéhez sem. Na nem baj, majd meg lesz ez is "zenésítve"....Kulcson szóltunk, nem? De! Vagy nem? Az ismerősöm szerint elég nyomatékkal jött a figyelmeztetés.

Életed egyik legfontosabb személye lehet a pszichológusod

Mielőtt elájulnátok a csöpögős nyáltengertől, jelzem, hogy azon a helyzeten, ami mostanra eszkalálódott már Dr. Bubó sem segíthet! Ügyes próbálkozás azt a tévhitet kergetni, hogy a "ki tudod beszélni magyadból a problémát". Kicsit bonyolultabb már ez sokkal, de fura, hogy itt "lelkiznek", mikor a döglött kutyát sem érdekli már, ki, mit, miért is tett. A cikk maga is jelzés, hogy elszámoltatás ideje van. Mindennél többet tud jelenteni, ha kiönthetjük a lelkünket egy olyan embernek, aki nem ítélkezik, a mi javunkat akarja, nem azt kérdezi, miért tetted, hanem azt, mi vezetett oda, hogy megtetted.

Nyolc évvel megúszhatja Posta Imre az állam- és életellenes bűncselekményeket

Nos a sakálok vinnyognak. Érdekes, egyik "média" sem lett kicsit sem érdeklődőbb, mint a cionista hálózatba van bekötve, de maga a tény, hogy a Budaházy per másodfokával egy napon, 3 év "nemnyomozás" után ennyi baadarságot összelapátoltak, arról beszél, hogy a "goyállamiság" igen toppon van. Polt Peti megnyeri a Lottó 5-öst és Mészáros mit tud még megvenni, melyik "vármegyében", alkotmányosan, demokratikusan...- az ismerősöm szerint. Szerinte egyébként alantasabb férgek, mitn az "újságírók" nincsenek, tán a politikusokat kivéve, bár ebben is vitába szálnék azért. A "megúszhatja" igen beszédes szóhasználat. Cunami is várható a török mesterséges földrengés után. Á, még szerencse, hogy a Black Rocknak van saját ügyészsége, bírósága, így nyugodt lehet a "pógár", teljes biztonságban van. Vagy nem. Kérdés az, ők mennyivel úszhatnak meg és mit.

Köszönöm a válaszokat a "gén-mérnökség" témakörre

Üdv Olvastam a weboldalon megjelent kommenteket. S be kell valljam a korábbi levelemet visszaolvasva, valóban "pökhendinek" meg "kötözködőnek" vagy "zavarodottnak" tűnthettem. Előszó Elnézést a viselkedésemért, nagyon felkavaró dolgok történtek az életemben amit próbálok helyre "igazítani" magamban, csak nem tudom az események "miértjét" értelmezni.

Fújzer-kloáka

Ha már jól bejött a vakcinácionista biznisz és rekordokat döngetett a bevétel, az elkötelezett illuminácik pedig miden magáncégként műűködő "államban" hozzák a formájukat, az ismerősöm gondolta, legyen erről is szó, mert őt szó-rakoztassa. Tegnap olvasom, egy mentős sofőrt is elvitt a hirtelenhalál, de én nagyon keveslem a mértéket, léptéket! Még! Nem elég! Elég? Holokauszt? Elég-edett áldozatok? Felőlem! Kár, hogy nem gyorsabb a mutatvány és sokan placebót kaptak.

Üdv Imre

Miért vagy hadilábon Jézus Krisztussal? Miért hiszed zsidó kitalàciónak?  Ha zsidó kitaláció lenne akkor miért gyűlölik a Sátán zsinagógában ? Miért találnànak ki sajàt közösségük leoltásàra ők, egy személyt aki kimondja róluk, hogy gazemberek és kemény szívüek  a többségük különösen elitjük? 

Az emberiség még soha nem volt olyan közel a megsemmisüléshez, mint most

Nem tom mit modana erre Jézus és mit tenne? Bunkerbe menekülne? Hirdetné az igét, hogy gyónja meg mindneki bűneit...vagy beállna zsoldosnak a Wágnerba..., végül is mindegyik egy opcijó. Nagy baj lenne, ha sikerülne valamiképp megmenekülnie az emberiseggnek nevezett bandának ebből a szabadbőrdíszműves katyvaszból. Kár lenne kimaradni a buliból! Tényleg, mikor lesz Tatjána napja?

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése