Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Belföldi hírek


magyarhir.gif (5 KB)

Magyarországi vagy Magyarországgal kapcsolatos információk

Módosítva 2023.01.24

Lesújtó véleménnyel vannak a magyar titkosszolgálatokról a szövetséges országokban

Szögezzük le, a tapasztalatok szerint, ha van magyar tik-tok szolgálat, az szabadkőműves cionista moszad-terrorközpont lett már régen - az ismerősöm szerint. Tény. Érdekes, a törökökről egy hangot sem írtak, pedig a terület regionálisan oda van kiosztva. Moszkva csak a moszaddal kooperálva tologatja a cionista "bábocskát". Egyszer a kirgiz és az üzbég tik-tok szolgálat is jurt-átvert az alkotmányvédelmi hivatlban, de aztán szedték a Kurultájt és sátorfát, mert rájötTEK, futóhomokosokra nem érdemes építeni - az ismerősöm szerint. Magyarország független, autonóm és alkotmányos, demokratikus akármilyen magángyarmat..., ha jössz Nyugtról, Hegye-shalom már nem vár magyar-ázatra - szerinte.

A mongol halál belovagolt Magyarországra

Jaj ne, a mongolok menóráitól mentsen meg jahve...mi ez a történelmi utalgatás! IV. Béla a "második honalapító"..., de hol a hon és ki a lapító? Olyan vicces ez az erölködés. Ja, nem vicces. Azt hittem az oroszok Sztreláitól kell menekülni, most meg rátört a mongol a zsidóra. Nyugat, rettegj! Marcona Batu kán, vízbe merülő sámán és fülledt éjszakák a jurtában. Az 1242: A Nyugat kapujában című történelmi film forgatásán jártunk.

Hivatalba lépett az új vezérkari főnök Izraelben

Mondom, megnézem már mi hírek van a "mogyoró haderőnél", erre látom, új vezérkari főnök is lett, ha már fiatalítanak. Ja, hogy ez izraeli? Biztosan? Annyira nem lenne ez "fontos hír" a honvédeknél, ha nem ő lenne az itteni főnöknek is "beiktatva"- az ismerősöm szerint.. . Izraelben hivatalba lépett az ország új, 23. vezérkari főnöke, Herci Halevi hétfőn a miniszterelnöki hivatalban tartott ünnepségen – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet január 16-án, hétfőn.

Honvédelmi fiatalítás: felmenthetik a legalább 25 éve tényleges szolgálati viszonyban lévő katonákat

Na, a tábornoki ezred nem rohanja le Kárpátalját, csak úgy, nyugdíjon spórolhatna a maffia...vagy ez most annyira nem vicces? A veszélyek korában a magyar kormány számára a legfontosabb a magyar emberek biztonsága, írja keddi közleményében a Honvédelmi Minisztérium. Mint fogalmaznak, a modern katonai technológia beszerzésével párhuzamosan zajlik a haderő szervezeti átalakítása is.

Egy amerikai jogászprofesszor szerint „Izrael lehet a következő Magyarország”

Ajvé és córesz, dívik ám az akotmányos demokáré cionmódra..., még szerencse, hogy nem Uganda, vagy Kamerun a prédakép, hanem újizráél (korábban Magyarország Zrt...) „Egy jogászprofesszor aggódik, hogy Izrael lehet a következő Magyarország” címmel közölt Tom Ginsburggel, a Chicagói Egyetem munkatársával nemrég interjút a JTA. Szerdán az új izraeli igazságügyi miniszter, Jariv Levin olyan átalakítást jelentett be, amely korlátozná az izraeli Legfelsőbb Bíróság hatáskörét.

Die Welt: Magyarország olyan területeket kaparinthatna meg, amelyekről 1919 és 45 között kénytelen volt lemondani

Na, még én vagyok a "nemnormális, parajnás és összeesküvésgyártó...), közben kiderül, a cionisták Putyint ki akatják venni a képletből és Viktort betojatni helyette! Micsoda fordulat! Kell az a Mennyei Jeruzsálem a zsidóknak bármi áron! Hajrá! Végre csak eljött a Lipcsei csata kóser előtörténete is. A vezető német lap elemzése szerint ha Putyin belebukna a „kalandba”, akkor mindenki harcolna mindenkivel, és Eurázsia lángba borulna. A Die Welt „Miért kell tartanunk Oroszország vereségétől” címmel közölt elemzést az orosz-ukrán háborúról. Az írást Martin van Creveld, a Jeruzsálemi Héber Egyetem tiszteletbeli történészprofesszora jegyzi. A szerző olyan megállapításokat tesz, mint például Putyin veresége esetén Magyarország megkaparinthat olyan tartományokat, amelyekről 1919 és 45 között kénytelen volt lemondani.

Így lett Magyarország államformája operatív törzsközösség

Ne vegyéTEK félvállról ezt az "államforma-váltás-felemlegetést"..., bár a cikk korábbi, apropója, hogy a titkos törzs-könyveket, maga a bíró fogja alkotmányosan ciön bölcsödéseinek jezyzőkönyveivel egybevetni és aratni! Mai hír! Azt a bíróseggi mindenit neki, tán még alkotmányosan meg is véleményezi a cionista összes kövest, állampuncsot...esetleg leleplezi a Magyarország Zrt üzelmeit, BlackRockosan...ez lenne a fordulat...- az ismerősöm szerint.

Eljutott oda a magyar kormány, hogy az éves költségvetés háromszorosan is üres szimuláció

Na-na, vigyázzunk már! Ez már költségvetés-tagadás, miközben OV bére is csak emelkedik..., mert Magyarország Zrt részvényesei megszavazták demokratikusan és alkotmányosan! Innen már csak egy lépés elismerni, amit Matolcsy is már kijelentett, hogy szabadkőmáves héttérhatalmi magánintézmény az "állam", virtuális, fiktív és szimuláció...- de persze én ebben nem hiszek, mert tudom, hogy nem és kész, oszt jóccakát!

Orbán Viktorhoz elméletileg Budaházy György, gyakorlatilag Gyurcsány Ferenc ül közel

Lassan eljön az idő, amikor ki kell mondaniuk, hogy elejétől fogva rossz kérdéseket tesznek fel az ügynökhálózati cionista politikai sajtárok! Kérdés: mi váltja ki az Emberből azt az ösztönös önvédelmi reflexet, amit aztán Btk-val akarnak lerendezni? Az ok megszüntetése nem tüneti kezelés. Nem Gyurcsány, nem is Orbán, ezek csak samecok..., viszon hatalmas baj van a józan ésszel és az erkölcsi, emberi mértékkel. Mindenkinek világos, hogy nem a népkarat teljesül és a "kiválasztottak" őrjítően gazdagodnak, míg a "nép" szegényedik. Ez azért csak fel kék tünjön egy-egy alkotló bírónak, hacsak nem lennének beszervezve, lefizetve..., de hát le vannak. Innen kezdve pedig a nép..., hát tudjuk mire játszanak, no!

A háború most kezdődik

Ajvé, ezek teljesen megőrültek, vagy postaimreszelleme csókolta őket is kipán! A sok barom, összeesküvéshívő és pszihiáter szarkértő, gügyész, báró..., gyerekek, csak a nuki legyen már bevetve, hogy aratni lehessen, kár már itt minden szóért. A hálózati cionista faxcopás működik! - az ismerősöm szerint. Bekövetkezett. Jön a részleges mozgósítás Oroszországban. Hamarosan akár kétmillió orosz katona állhat majd talpig fegyverben, és kezdheti meg a pár évtizede Ukrajnának nevezett terület leradírozását a térképről. Az eddigi, Putyin által különleges katonai műveletnek becézett akció kis bemelegítő gyakorlat, gyerekcsíny volt ahhoz képest, ami most várható. Néhány nap múlva nem csupán egy kétszázezres, önkéntesekből és hivatásosokból álló expedíciós sereg simogatja-pofozgatja majd az ukrán katonai célpontokat, hanem milliós ármádia zúdul a szomszédra, hogy elsöpörje az amerikaiak által háborúba hergelt, a NATO által kiképzett, fülig fölfegyverzett, Bandera-kultusszal átitatott, csalinak használt ukránokat. Úgy tűnik, a finomkodásnak vége. Attól tartok, innentől nem napi százak, hanem ezrek vesznek majd oda, irtózatos leszámolásra és bosszúra van kilátás. Az jön, amit mindenáron el kellett volna kerülni.

Szétszedik a debreceni lövészdandárt

Rasputyin halálának évfordulójára! Nem is értem ezt a sok "magyaros" megnevezést...egyszerűbb lenne Jehudi Ben Gurion Matzel tov dandárnak nevezni a handa-bandát, sokkal jobban kifejezné az átlényegülést- az ismerősöm szerint. A honvédelmi miniszter utasítása. Változik számos honvédségi alakulat elnevezése, a debreceni székhelyű lövészdandár esetében szervezeti átalakulás is történik a honvédelmi miniszter utasítására – derül ki a Magyar Közlöny HIvatalos Értesítőjéből.  

Prigozsin: a gazdagoknak meg kell válnia mindentől, ami csábító, minél hamarabb, annál jobb

Nehogy valaki a "magyar" vonatkozásra gondoljon, esetleg Mészárso Viktorra, vagy Csanyi Ferecre..., mert á...! Az orosz oligarchák és tehetősek keveset tesznek az orosz háborús erőfeszítések érdekében – nehezményezte Jevgenyij Prigozsin, az orosz hadsereg kiszervezett elitegységeként működő Wagner zsoldoscsoport alapítója. „Félnek. Kényelmesen élnek. Esténként szórakozni akarnak és meleg medencében megmártózni” – hangoztatta a 61 éves hadvezér, akire a magyar állami MTI üzletemberként hivatkozik. Prigozsin az orosz állami RT televíziónak adott szombati interjújában felvetette, hogy ezektől a honfitársaitól mindent el kellene venni, így szerinte akkor talán rá lehetne őket venni a háborús erőfeszítések támogatására.

Rendkívüli és fájdalmas karácsonyi üzenet Bayer Zsolttól

Nem írok karácsonyi bejglit és havas kiflit, sem halász-lét, mert nincs hozzája hangulatom. Az azért ugye tiszta, hogy Karácsonynak nevezett "ünnepnek" semmi köze a Jézusnak nevezetthez... és az "újév" sem most van, csak pár esztendők óta..., no meg a Megváltó sem teszi már ide a lábát ... a többit meg a szabadkőműves pojáca leírta, összefoglalva amit írok már sok ideje, így most nem kell nekem is megzenésítenem. Ne reménykedjetek! Ettől csak xarabb jön és kár a töltött ká-Postába temetkezni! Ajvé van! 31-én pedig világbéke meditáció!

Matolcsy: Bajban vagyunk, Magyarország válságközeli helyzetben van

Előtolták a kacskaszeműt is? Független? Tik-tok szolgálatok, januárra lesz a "forradalom", vagy március 15-ig a Petőfi film prömierig kell rája várni? Csőd? Ugyan már! Szabadkőműves cionista Kánaánban? Súlyos kritikákat fogalmazott meg a kormány gazdaságpolitikájával kapcsolatban Matolcsy György jegybankelnök hétfőn délelőtt a parlament gazdasági bizottságának ülésén, amikor az első napirendi pontban elővezette a Magyar Nemzeti Bank 2021. évről szóló üzleti jelentését és beszámolóját. A Telexnek a bizottság több képviselője is megerősítette az elhangzottakat. Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért képviselője az Instagramon idézett Matolcsy beszédéből. Eszerint a jegybankelnök többek között azt mondta, hogy „Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”.

LEGITIM-E A MAGYAR ÁLLAM? (nyugi, nem én írtam, de a szabadköműves téma érdekes)

Orbán és a szabadkőműves,demokrata rendszerváltók 2022.11.11 A királyságokat a demokrata szabadkőművesek szüntették meg Hogyan kik és miért végezték ki a 900 éves Magyar Királyságot? Kossuth, Orbán. és a szabadkőművesek. Az EU és a Világkormány is a szabadkőművesek építőmunkájának az eredménye! Miért pont a demokrácia?

MATT-SAKK

Igen, vagy nem, a zsaruelnemlátónak egy kis hatóanyag, ha már úgy is csak ez a gondja a tik tok szolgálati mellékheréknek, nem a sok intézmény bezárása és a fölöslegessé vált rendőröknek álcázott mellékherék ide-oda terelgetése. Jönnek az új rendszámok, új hivatalok és nem is drágán. Nagyjából negyed áron, mint a maffiánál, ahogy a határozatból olvasom és még ott is gond akad. Nehogy azt higgyétek, hogy ez csak az autóról és az okmányokról szól! Á, valójából sokkal mélyebb és komolyan államtechnikai-egzisztenciális kihívás ez. Mivel - úgy mutatják - csődörség felé halad a mogyoró állam, felkészülhet a békefenntartásra a lelendő, nemcsődör kanca. Jó kis homokozó ez, de legalább demokratikus, ha már az alkotmányt megmakkantották a puccsiták. Semantkázz már egy postaimreszellemes államtagadós cikket, kérlek, úgy hiányzik az izraeli lábbelim mellé. Olyan cuki lenne! Annyira alkotmányos és demokratikus!

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése