Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Kultura


kultura.gif (5 KB)

De csak azok számára akik még értik vagy szeretnék megérteni a kultúra szó jelentését.

Módosítva 2022.03.20

Értenünk kell Putyin ideológiáját, ahogy értenünk kellett volna a Mein Kampfot is ahhoz, hogy felmérjük a veszélyét

Ciki! Ez akkora baklövés, amit később nem lehet már csak úgy kimagyarázni. Imádom a szakértőket, akik mindenhez is értenek, csak közük nincs a valósághoz. Egyébként véletlenül a Haarezt is a filozófiát és Dugint feszegeti, pedig az izraeli és NATO atomtöltetek a placcon sokkal pragmatikusabb kérdésként adódnak. Minden politikai vezetés mögött vannak ideológiák és ideológusok, így a jelenlegi orosz kormány mögött is. Putyin egyik tanácsadója és kedvelt szerzője Alexander Dugin, aki arról értekezik a műveiben, hogy mi a különbség a szárazföldi és tengeri népek között, és miért fontos birodalmi politikát folytatni – aminek a minél nagyobb terület az alapja. Kolozsi László bevezet bennünket a tanaiba, amelyben szó esik még a vallás szerepéről, és Magyarország helyzetéről is, mert enélkül nem ítélhetjük meg, mivel állunk szemben az orosz-ukrán konfliktusban. Kolozsi László írása.

''...én csak szimplán, pusztán, gyárilag magyar vagyok, én hova álljak?''

Most néztem meg a VIVA NATURA TELEVIZIÓ közel ötven perces, 2021 julius 15.-én a Youtube videomegosztóra felkerült müsorát. A meghívott személy, Jakab István vendége, Szabó László - aki valószínüleg nem az egyetlen ilyen névvel bejegyzett állampolgára hazánknak, - de miután (ugyan nem személyesen, csak levelezés útján) megismerkedtem vele egy éve - a videót megnézve - arcot, személyt is társíthattam az eddigi virtuális ismeretségünk mellé így kíváncsian hallgattam végig a riportot.

Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció – Megdöbbentő összefüggések az oltások hátteréről

Eh, ezek a zösszeesküvők! Egyre többen hisznek a marhaságban, pedig már a disznóság a divat! A pandémia világtörténelmi jelentőségű változásokat hozott az emberiség életébe. De vajon miért volt erre szükség? Kik és miért idézték elő azokat a folyamatokat, amelyek a legsötétebb diktatúra felé viszik a társadalmakat? És miért kell a világ teljes lakosságának, a gyerekeket is beleértve, kísérleti szerekkel beoltatnia magát egyre aggasztóbb mellékhatások megjelenése közepette, (amelyeket módszeresen tüntetnek el a nyilvánosság szeme elől) ha a fertőzötteknek több mint 99 százaléka felépül, mégpedig túlnyomó többségük tünetmentesen?

Hivatalos: Moszkva arra utasítja a Zsidó Ügynökséget, hagyjon fel tevékenységével az országban

Nem értem, most akkor Mogyoróországba alijázik az összes inkognita rogántónis újmagyar titkosszolgálati hazaárulós pereputty? Szochnut- Szochnut, már így is fél judapest a nevükön van, mit "védett ház", az Andrássy út 100%-ban az ismerősöm szerint. Szerintem ez hülyeség. Nem ott lenne a homofób felvonulás, ha így lenne, vagy nem? A szervezet az izraeli kormányzati vezetőkkel egyeztet arról, mi legyen a válasz

Van-e és ha igen, miért nem...szent-e a korona és mikor...?

Veronika hívott pár éve és jót beszélgettünk. Azért keresett, mert engedélyemet kérte, hogy a könyvében használhatja-e, amit itt olvasott nálunk, tőlem..., ami a Szentkoronát illeti, vagyis, szó szerint: Ez a korona nem az a korona! Jó régen lerágtuk már ezt a cupákot is. Úgy látom, ő még nem végzett vele, bár a következtetése élces. Magyarság nélkül mit sem ér...és ez a magyarság már biza csak fángli szarkaláb, sőt még annak is hígított. Annak idején Kózsdi is innen merítkezett..., de hát lefutott körök ezek. Kit érdekelnek?

1984

Sziasztok! Megint részlettel jövök. Gondolataim az idézet végén. "De ha nem valódi is a háború, mégsem értelmetlen. Felemészti a fogyasztási javak fölöslegét, és segít fenntartani azt a sajátos lelki atmoszférát, amelyre egy hierarchikus társadalomban szükség van. A háború, ezt látnunk kell, ma már tisztán belügy. A múltban valamennyi ország vezető csoportjai - ha felismerték is közös érdekeiket, s ennek következtében korlátozták is a háború pusztító jellegét - egymás ellen harcoltak, s a győztes mindig kifosztotta a legyőzöttet. Napjainkban egyáltalán nem egymás ellen harcolnak. A háborút mindegyik vezető csoport saját alattvalói ellen indítja, s a cél nem az, hogy területeket hódítsanak meg, vagy a hódítást megakadályozzák, hanem az, hogy a társadalmi struktúrát érintetlenül fenntartsák. Maga a „háború” szó éppen ezért megtévesztővé vált.

A foci lufi

Shalom, shalom, Hegyeshalom! Eme történet látszólag semmiben nem kapcsolódik, jelen latrina jellegű létünkhöz, amit egyszerűen hívjunk mindennapi életnek. De csak látszólag. Figyu! Kalandozásaim újabb szeletét szeretném megosztani, eme fényes tekintetű olvasótáborral. Történik mostanság ugyanis, sok első vagy nem annyira első vonalbeli „európai” foci csapattal kerülök karnyújtásnyira. Hogy mi ez az idézőjel? Nevében európai, kinézetre nem is tudom minek nevezzem? Keverék, csokoládégyári mellós, Rémusz bácsi unokái, dzsihadista, putrilakó maki?

Katolikus érsek: A globalista új világrend hívei összehangolt támadásba kezdtek

Na mi van? A "koronavírus" hiszti restartolja a semmirekellő vallási pedofil bandát? Még a végén "hívő" leszek! Retek egy csürhe Kárló is, Mária is meg vagina is...eh! Egyházi és állami szinten is megjelenő támadásról ír Donald Trumpnak címzett levelében a korábbi washingtoni pápai nuncius. A „Láthatatlan Ellenség” nyílt támadásba kezdett a magas rangú egyházi személy szerint. A gonoszság sötét erőivel szemben a jóknak össze kell fogniuk. A sátáni erők támadásának jele volt a koronavírus-járvány és az azt követő amerikai és európai zavargások is.

Julianus barát hazatér első utazásáról

1236. december 27. „A domonkos barátok, miután ezeket a Magyarok Történetében megtalálták, megszánták a magyarokat, akiktől származtak, hogy mind az ideig hitetlenségben tévelyegtek. Elküldtek hát négy barátot a keresésükre, hogy Isten segedelmével megtalálják őket, ahol csak tudják. Annyit tudtak a régiek írásaiból, hogy keleten laknak, de hogy hol vannak, nem is sejtették.” (Riccardus fráter beszámolójából)

GILGAMES eposz

A Gilgames eposz, az egyik legősibb elbeszélő költemény, jelentősége abban áll, hogy történelemkönyvként elmeséli a régmúlt eseményeit, ráadásul hihetetlenül alaposan. Ez a történelemkönyv sok esetben megerősíti az addigi elképzeléseket, melyeket a régészeti leletek alapján állítottak fel, illetve maga a Biblia is merített az itt leírtakból. Ennél csak egy régebbi eposz létezik, a Teremtés eposz, mely a Föld teremtését meséli el.

Pokol az Édenkertben – Bemutatjuk a több, mint ezer tagot számláló magyar pedofil közösséget (1. rész)

Ped(o)zik! A volt perui nagykövet ügyétől és a dél-koreai pedofil oldal: a “Welcome to videó” több, mint háromszáz felhasználójának elfogásától hónapok óta hangos a magyar sajtó. Közben az érintetteken kívül nem valószínű, hogy túl sokan tudnának arról, a magyar pedofilok nemcsak külföldi oldalakon garázdálkodnak, hanem kifejezetten magyarok által működtetett, többségében magyarok alkotta pedofil közösség is szerveződött a dark neten.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése